Összeültünk vl-lel, és arra jutottunk, hogy most annyit fogunk nyaralni, fesztiválozni, pihenni, hogy a szakítósblogot is csökkentett módra kapcsoljunk. Nem tudnánk együtt élni azzal a tudattal, hogy míg az egyikünk a horvát tengerparton tesped, a másik nyomatja a szuper posztokat, és fordítva.

Ezentúl is lesz napi poszt - egyetlen egy darab, terveink szerint továbbra is reggel hatkor, mert velünk ellentétben vannak emberek akik korán kelnek, és szeretik a reggeli kávéhoz olvasni a posztokat, és mi az olvasókért vagyunk, hogy örömet szerezzünk nekik - a magunk módján.

De délután már nem lesz poszt, mert akkor már süt a napocska, menjetek a levegőre, igyátok fröccsöt a kertben, kártyázzatok, grillezetek, pihenjetek, aludjatok, legyetek szépek, és kívánatosak, és természetesen minél többet ismerkedjetek, szerelmeskedjetek, mert a Sziget után visszatérünk, hogy elmondhassátok, hogyan izzadtatok kínos helyzetben, mivel aláztak meg titeket a strandon, hogyan szakítottak veletek a közösnek tervezett nyaralás előestéjén - a leveleket továbbra is várjuk a szakitshabirsz at gmail pont com címre.