Micsoda Gézák vannak! Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk! És komolyan azt hitte, hogy ezt mindenki beveszi.

A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk

Kedves Kommentelők!


Állandó jelleggel olvasom a blogot egy rövid ideje és gondoltam elküldöm az én történetemet, hogy MPG-zetek és MNK-zatok! Ezen lehet és igazatok is lesz!


Szereplők: én (nő, 26), Géza (pasi, 29), pasi nője (mondjuk Aranka, 26)
Egy barátom játszik egy zenekarban, ezért meghívtak egy fesztiválra a fellépésükre. De nem csak engem, Gézát is (akihez néhány órával később megérkezett Aranka). Itt ismerkedtünk meg. Mivel tudtam Arankáról, ezért meg sem fordult a fejemben, hogy kikezdjek Gézával. Közös baráttól viszont megtudta a számom és a fesztivál után elkezdett sms-ben ostromolni. Ez tartott kb 3 hétig (ami több 100 sms-t és nagyon magas telefonszámlát jelent). Aztán ő elment Arankával nyaralni külföldre, és akkor minimálisra csökkent az sms-einek száma (drága a roaming). Nem húzom a sztorit, nagyon nehezen (szerintem nem tudta eldönteni igazán, hogy mit is akar, vagy belekezdjen-e), összehoztunk egy találkozót, amíg Aranka iskolában volt. Ekkor még semmi. Jót beszélgettünk, de mikor rátérhettem volna, hogy mit is szeretne tőlem, akkor felpattant és közölte, hogy mennie kell, mert Aranka nemsokára végez, addigra oda kell érnie a sulihoz. E-mail neki: mit vársz tőlem? Semmi válasz. Oké, mivel nem vagyok hülye, értek a halgatásból, magamban lezárom, ennyi, szokásos történet, marad a biztos kapcsolatban. Eltelik 1-2 hét, ismét jelentkezik, mintha semmi sem történt volna. A zenekar koncertjén újabb tali, beszélgetés (már amennyire egy koncerten ez lehetséges), de a hangos zene miatt ismét semmi sem lett tisztázva. Alig hogy hazaindul kapok tőle egy félreérthetetlen sms-t, ami helyre teszi a dolgokat, megerősít abban, amit eddig is hittem, szeretőnek jó leszek, de nem hagyja el Arankát. Közben megtudom (közös baráttól), hogy Aranka is szeretőként kezdte. :) Bár a remény felcsillanhatna, elkezdek gondolkodni, én ha bele is megyek, nem akarok fejjebb lépni a "ranglétrán", nem sok értelme van. Jó, első leszek, de mit ér, úgyis lesz egy szerető mellettem. Vagy több. Úgy tűnik Gézának ez lételeme. Nem túl monogám. Találkozunk újra, akkor már nálam. Egyértelmű volt, hogy a szex miatt jön, és megmondom őszintén (tudom MNK), mivel egy ideje egyedül élek, örültem az EÜ szex-nek is. Hogy milyen volt, az szóra sem érdemes. Ja, mielőtt elfelejteném, ez volt a velkám- és búcsú szex is egyben. Gumi nálam is volt otthon és ő is hozott, Tescoban együtt nem jártunk, de pakolok a szatyorba. Katona szerintem nem volt, másik fegyveres szervnél van. Visszatérve a sztorihoz a kötelező körök után:
Még nálam megbeszéltük, hogy legközelebb 4 nap múlva tud jönni. Rendben. Ismét halgatás. Harmadik nap este küldök egy sms-t, hogy akkor másnap számíthatok-e rá. A válasza: "Nem, mert egész nap rohangálni fogok. Képzeld a hitel miatt szombaton össze kell házasodnunk!" (Közös lakás, közös hitel és közben félrebarátkozik. MPG) Na, itt eldobtam az agyam. Legalább a szeretőjével legyen már őszinte! Teljesen hülyére próbál venni, azt hiszi, hogy bekajálom, hogy egy esküvőt 3 nap alatt össze lehet hozni és most derült ki számára, hogy szombaton nősül. Amit nem gondolt végig, hogy mostanában elég sok esküvőn voltam, közeli barátok, rokonok, stb, és párnak a szervezési részét is végighallgattam/végigéltem, így tisztában vagyok vele, hogy az anyakönyvvezetőhöz sem lehet 3 nappal az esemény előtt bejelentkezni hitel ide vagy oda. Szombaton megvolt az esküvő, vasárnap kapok egy sms-t: "Szia! Hogy vagy? Házas ember lettem." Erre én megkérdeztem, hogy most gratulálnom kellene-e. Ő nem érti, hogy mi bajom van. Nem baj. Ha ti sem, leírom: ha az első pillanattól kezdve tisztában lettem volna vele, hogy ennyire komoly ez a kapcsolat, hogy közösen vesznek lakást, ehhez közösen vesznek fel hitelt, és még házasodni is szándékozik, akkor az eü szexbe sem megyek bele. És utálom ha megpróbálnak hülyére venni.
Ennyi a sztori. Azóta vége. Bár ez is buta kifejezés, hiszen el sem kezdődött. Egyszer volt köztünk szex. Arra leszek kiváncsi, hogy mennyire lesz tartós ez a házasság. Hogy Aranka tényleg ennyire vak-e, hogy nem látja kihez megy hozzá, vagy csak nem akarja látni. Ha utóbbi, akkor vajon kinyitja-e a szemét valaha vagy még gyereket is szül neki. És hogy az ilyen pasik miért akarnak nősülni?
Tudom, jár a vascső is, vállalom. Talán mentségem lehet, hogy én legalább egyedül vagyok és nem csaltam.


Abban is igazatok lesz, hogy nem szakítós történet és nincs benne szakítósszöveg, hacsak nem vesszük annak, hogy "házas ember lettem" - "most gratulálnom kellene?" De talán egy értelmetlen. langyos vasárnapi postnak megteszi. :)


Mindenkinek szép napot!