Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?

A képeket a héten a Yummie-ról lopjuk

Sziasztok!

Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán semmi, inkább egy kínos jelenet.
Egy szilveszter éjszakáján ismertem meg a leányzót, hulla részegen indultam haza, a ruhatárban azonban egy olyan csinos lány állt, hogy kénytelen voltam elkérni a telefonszámát.
S ő meg is adta, gondolta, úgy sem hívom fel.

Én 25-26 lehettem, ő 19 volt, és azelőtt mindig csak idősebb, vagy velem egyidős lányok kapcsolatát kerestem, a többieket nem tekintettem igazán szellemi partnernek, gondoltam ezen változtatni kell.

Azt tudni kell, hogy én amikor megismerkedtem vele nem voltam már három hónapja nővel, tehát ki voltam rendesen.

Nos felhívtam, majd megbeszéltünk egy randit. Elmentünk beültünk valahova iszogatni kicsit, beszélgettünk,majd én hazakísértem. Természetesen megpróbáltam megcsókolni, de hát ő nem olyan lány, hogy az első randin... Rendben, majd akkor telefonálok. A következő randin már nem emlékszem mi történt, valószínűleg sétálgattunk, vagy valami ilyesmi, ezek után már azért elcsattant az első csók. A harmadik randin átjött hozzám, hogy főzőcskézek valamit, vagy nézünk valami filmet, nem is ez a lényeg, a lényeg most jön:

Fekszünk az ágyon, majd egyszer csak se szó se beszéd elkezd vetkőzni. Én kicsit romantikusabb típus vagyok, előjáték nem volt (egyiket sem akarta), viszont kanosságom miatt hát mondom, végül is ezért kértem el a számát, elindult az akció. A helyzet az, hogy a lány annyira tökéletes volt, mind testben, mind arcban, én meg annyira fickós, nem kertelek, nem volt több az egész mint 5 perc részemről. Ez csak azért gond, mert én azt szeretem, ha először a partnerem jut el a csúcsra, és amikor a hölgy megkapta, akkor jövök én. Felajánlottam a gumi vagy lemosdok kombót, de egyik sem jött be, itt véget is ért a hatalmas szeretkezés...

Éreztem, hogy valami nem stimmelt, ezért beszélgetést kezdeményeztem, hogy mi a probléma. Hát volt terelés ide oda, mondjuk úgy, szó szerint ki kellett barkobáznom. Úgy egy óra múlva sikerült kiderítenem, hogy igen, velem van a probléma. Mondom, áruld már el légyszi, nem elég izmos a felsőtestem vagy mi, mert ha valami olyan, amin lehet változtatni, akkor az nem gond. Hát az is. No ebből leszűrtem, hogy akkor nyilván a farkam is kicsi. A válasz ledöbbentett, mert igenlő volt. Ha ez lett volna életem első vagy második szexuális együttléte, akkor kardomba dőlök, de miután már jópár nőt elgyűrtem, egyéjszakásat is és hosszabb kapcsolatokat is, tudom, hogy nem bennem van a hiba, eddig senki nem panaszkodott, teljesen átlagos méretekkel rendelkezem.

Na és akkor innentől lett izgalmas a dolog. Kérdeztem, hogy hogy is van ez. Miután túljutottunk a nehezén, kiderült, hogy eddig csak egy kapcsolata volt, két éve tartott már és ő sosem élvezte a szexet, maximum egyszer vagy kétszer, de a slusszpoén csak most jön. Megkérdeztem, hogy hát mégis akkor mi az a méret amihez ő hozzászokott. Na ekkor esett le az állam. Megfogta a távirányítót, és azt mondta, hát a pasimnak úgy kb. ekkora. Damn it. Egy jó 25 cm -es távirányítót képzeljetek el. És ilyen vastag (hogy a kezével nem éri körbe, kb. egy baseball ütő, vagy nagy husáng lehet az, amivel ezt ki lehet fejezni). Mondom, feka a srác? Nem, de félvér. Jah, mondom, akkor ezzel valóban nem tudom felvenni a versenyt ezen a téren.

Másnap még találkoztunk, és azon filóztam, hogyan magyarázzam el neki, hogy vannak technikák, hogyan lehet a puncit szűkíteni, de rájöttem, ez döglött ló, nem passzolunk méretben, hagyni kell a csudába az egészet, és azzal engedtem útjára, hogy ha esetleg összejön még pár pasival, lesz más viszonyítási alapja is.

Egyszer jóval később egy este részegen felhívtam, mi újság vele, hát boritékolni lehetett a válszt: együtt van az előző pasijával.