A szakítósblog egyik legizgalmasabb indításával van dolgunk, amiben a lány a barátjával kalandozik, hogy utána reggel szerelmes legyen egy harmadikba.

Innen loptuk

Egy barátommal töltöttem az éjszakát - kalndoztunk egymással. Másnap megjelent a lakásán egy haverja. Zavarba jöttem - szerelmes lettem. Ez nálam 4 évente egyszer fordul elö. Nem maradt sokat, de megtudtam hogy filmrendezö, és színész. Iwiwen megtaláltam a számát, írtam neki SMS-t, válaszolt. Ürügyel kerestem meg, hogy teniszezzünk együtt, mert szó volt róla mikor találkoztunk. Megtörtént a sport - eltelt egy hét, 1-2 SMS-el, de nagyon visszafogtam magam, hogy ne írjak neki, vagy ne hívjam fel. Egyik nap felhívtam - határozottam megmondtam, most elrabolom. Így is történt. Nálam voltunk. Megmutatta a filmjeit és az elsö csók után megkérdeztem szingli e.
Most szakított a bnöjével. Nem akartam vele lefeküdni, de mégis odáig fajultak a dolgok, és hosszas szeretkezés lett belöle. Másnap is találkoztunk, meg még 2 hétig minden nap. Tudom hogy találkozott a volt bnöjével megbeszélni a dolgokat, féltem is, de azt mondta végül nem tudtak normálisan beszélni. Gyanús volt, hogy hajnali 2kor leszokott lépni, mondván hogy nem tud nálam aludni. Körbe vizslattam a témát, kikészítettem neki kávét és adtam egy kulcsot, hogy ne zavarjon mikor lelép.
Aztán kevesebbet találkoztunk, a munkája miatt, nem is aludt nálam, éjszaka próbált. Egy egész hétvégére kikapcsolta a telefonját, azon a hétvégén amit együtt töltöttünk volna Balatonon, én lementem, és nem jelentkezett. Meggyözödtem róla hogy megvan neki még a nöje. Felhívtam egy egy haverját, akikböl sokan jó barátaim - hogy mit tudnak. Azt mondták valószínü megvan még neki, de erröl nem szokott beszélni.
Hazaértem, ott volt nálam, megmagyarázta. Telóját ott hagyta X-nél az irodába, lemerült és egész hétvégén engem keresett.
Elhittem.
Újra meg újra felmerült a gyanu. Rákérdeztem többször, hogy hogy nem keresett amikor megigérte, mindig elmagyarázta - és elmondta hogy imád és jó velem, és szeret velem lenni. Úgy döntöttem el kell hinnem, hogy megnézzem így milyen a kapcsolat.
Megbeszéltük, hogy együtt leszünk egyik este, föztem, takarítottam, gyertyákat vettem, kiöltöztem stb stb. Nem hívott, mert nem volt pénz a kártyáján, feltöltöttem. Es végül éjfél után jelentkezett hogy már nem tud menni.
Legközelebb mikor találkoztunk, kidobtam. Fájt, nem akarta, és megsértödött, de elmagyaráztam neki, hogy több a fájdalom mint a boldogság és így képtelen kiegyensúlyozottan élni, ami fontosabb bármi másnál. 1-2 napig még áltattam magam, hogy neki is rossz, de idövel elkezdtem belátni, hogy valóban együtt van még a bnöjével.
Hát felkutattam, felhívtam. Igazam volt. A csaj se sejtett semmit, sokkot kapott, sírt. Elszólta magát, hogy a faszinak nem ment vele a szex. Aztán még felhívott a gyerek, és elkezdte magyarázni, hogy ök nem voltak együtt mikor mi, csak most jöttek össze újra.

Hát ilyen is van.