Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés.

 A heti képeket a NAK blogból nyúlom

Sziasztok,

Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán foglakoztam a környezetemmel.
Első csókom előtt azt hittem, hogy csak rágóval lehet csókolózni. Ezért mindenkitől rágót akartam kérni, és így kb. fél órát késett a művelet:).
Egy év múlva dobott szilveszter előtt 2 nappal, indok "-Nem vagyok elég fontos neked", persze akkor nem esett túl jól:(.
Szexig ez idő alatt nem jutottunk el, így a kötelezőek kiesnek.
Utána pár kisebb kapcsolat, továbbra is lúzerként.
Következő komoly kapcsolat az egyetemen, én akkor már foglakozásból hiperkocka (tehát helyesírást, stílust csak max  0 és 1-nél várjatok:).
(Na innen a történet szubjektív az egyoldalú)
Leányzó mindenben tökéletes, csak sok egyéb elfoglaltsága van (egy mozgalom tagja) így nyári programok első évben törölve. Helyettem gyerekeket táboroztat. Telefon tiltott, mert a gyerekenek sem lehet, én nem mehetek, mert az úgy nem ok.
Nemtom melyikőtök volt ilyen szituban, de nincs annál szarabb amikor úgy mész el minden bulira, strandra, stb., hogy te csak passzív részvevő vagy amíg a többiek jól érzik egymást.
Persze foglalt vagy és ráadásul szerelmes is rendesen, így esténként unalom, és már nőre 'több mint 3 sec ránézés' esetén erős lelkiismeretfurdalás.
Persze ígéret volt, hogy idén még nem lettem betervezve, majd jövőre minden oké lesz.
(Botlás: Mikor kiderült, hogy a szexnek csak az én pipogyaságom állt útjában, lerohanás a közértbe óvszert venni. Mivel soha nem vettem, így polcról lekap egy csomaggal, kosárban semmi más. Indulás kasszához, a pénztáros hapsi megnézi, majd riadtan felnéz rám, nem értem miért.
Fogom, kifizetem a pénteki buszra félretett forintjaimmal, vissza a koliba. Ott megnézem tüzetesebben, mit is vettem.
Kiderült, hogy undorító fekete, mint egy hullazsák, és 'extra strong' a 'melegebb' érzelmek beteljesüléséhez szükséges plussz igénybevétel miatt. Na innen keztem érteni a pénztáros arckifejezését:).
Nagyon nehéz volt felvenni, hangulatromboló színe is volt, ezután inkább ezután a szerencsére bíztuk a dolgot)
Amúgy az egész kapcsolat teljesen tökéletesnek éreztem, dúlt a szerelem, tervek határa a csillagos ég. Egyetlen bökkenő, hogy nem érzem azt, hogy én lennék számára a legfontosabb.
Mivel mindketten szerettünk utazni, ezért kinéztünk egy jó távoli célpontot a következő nyárra. Végre együtt:), és szépen beutaztuk vonattal, néha-néha ismerősökkel találkozva és közösen utazva.
Hazajövetel, élmények miatt teljes lelki nirvána, csak utána közvetlen még egy beszélgetés erejéig sem találkoztunk, mert hívta a mozgalom, és megint két-két és fél hónap szünet. Hát mit ne mondjak, nem a legjobb időszak volt.
Rengeteg kép előhívva, és várakozás, hogy majd milyen jó lesz együtt megnézni.
Persze szerelem végig dúl bennem, így suli kezdetén ismét rövid találka. Majd a második alkalommal jön a mondat, amit eddig nem is ismertem:
-Szeretlek nagyon, de nem vagyok már szerelmes beléd.
Na itt K.O. Képek tasakban még mindig, azóta sem bírtam megnézni őket, annak ellenére, hogy életem egyik meghatározó élménye volt.
Gondolkodás: Vajon ez mit jelent. Pár óra után arra jutottam, hogy megunt => önbecsülés romokban, így az első utamba kerülő "nőstényt"(bocs) mindenképen meg kell hódítanom.
Másnap az áldozat korai 30-as válófélben lévő nő (gyerekek nincsenek, különélnek). Persze aznap még csak egy csókig sikerül megfűzni. Másnap nehezen, de szakítok barátnőmmel, mondom, hogy mit tettem, és így nincs értelme tovább.
Sértődés, én vagyok az ilyenolyan (na itt még ma sem tudom eldönteni, hogy kinek volt igaza). Pár nap múlva nagy veszekedések cseten (na ezt nem kívánom senkinek).
Teljesen összeomlottam, próbáltam vmi mással elfoglani magam.
kb 1 hónapra rá, cset:
(kb ez)
-Szia, képzeld szerelmes vagyok ismét..
-Aham, örölük.
-Nem vagy kíváncsi, hogy kibe?
-De, kibe?
-Találd ki:) (?????Na én itt estem szét)
-Géza?
-Yesss..
(itt lerészegedés és csendes őrjöngés részemről, annak ellenére hogy soha nem szoktam inni. Megkaptam, hogy miért nem harcoltam érte, mert hogy az a mondat részéről egy jelzés volt, és ők nem fognak többet bújkálni. Kb 1-2 órán át cseten veszekedés)
Különösen "furcsa" a dologban: Géza velünk volt a nagy kiránduláson, ahol én az ex elmondása szerint nem voltam elég féltékeny, és haverok azt mondták később, hogy 2 hétre a szakításunk után már látták őket együtt.
Annak ellenére, hogy megbíztam az exben és soha nem éreztem, hogy féltékenynek kéne lennem, akkor nem tudtam mit higyjek.
Szerintem a hűség, és a bizalom a legalapabb egy kapcsolatban, és azóta sem értem, hogy mi vihet rá vkit, hogy megcsalja a másikat.
Plussz hab a tortán, hogy a 30-as  nő karácsonykor bejelentette, hogy a durex reklámok ellenére lehet, hogy terhes(na itt keztem el menekülni a világ elől).
Epilógus: Az övét szerencsére nem ismerem, de biztos akadt egy szerencsés srác.
Én kb. 2 évig minden copfos lányra azt hittem, hogy Ő az, és gyomrom összerezzent, kivert a víz. Aztán az érzések elhalványultak, és azóta egy cseten megismert:):):) lányt vettem el feleségül, és a világ legszebb kislányával építgetjük hármunk boldog kis életét.
Búcsúszex nem volt, már nem voltam katona, most a feleségem kezeli a tárcámat a tescoban és a szatyorba együtt pakolunk, valamint a vascső elhajlik a kockafejem élén.

Kérdések: Lett volna-e értelme egy 'szeretlek, de nem vagyok szerelmes' kapcsolatot újra felmelegíteni mondjuk heti 1 virággal+vacsi+mozival, volt akinek ez hosszútávon sikerült, vagy jól láttam, hogy ennek itt vége?
Van-e jelentősége egy lezárt kapcsolatnál gondolkozni azon, hogy a másik megcsalt-e?
Van olyan férfitársam, aki már megértette hogy a nők mit-miért tesznek?
;-)Miért hiszik a nők, hogy párválasztásnál a mellméreten kívül, bármi egyéb számít a férfiak szemében?;-)