Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott.

Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig...

A történet elején Jani 17, én 14 éves voltam. Minden egy nyári nap kezdődött. Rám nézett, én rá és szerelmes lettem. Egyik pillanatról a másikra. Pedig régóta ismertem, de sosem vettem észre őt úgy, mint pasi.

Persze ő észre sem vett. A nyár végén táborban voltam, hiányzott. Megszereztem a számát, s írtam neki smst. Mitn kiderült, azt sem tudta először, hogy ki vagyok... OK, akkor ennyi. De aztán mégis több lett.

Elkezdődött a suli. Ő végzős, én meg kis gólya. Ugyanarra az edzésre kezdtem járni, ahová ő (ez véletlenül alakult így). Péntekenként együtt mentünk haza. Levelezni kezdtünk. Aztán kinyögte, hogy nem lesz ez így jó, mert ő nem akar kapcsolatot, mert jövőre egyetemre megy, meg én túl komolytalan vagyok. Nem baj, gondoltam, majd megváltozok.

Aztán utána héten már azt mondta, hogy mégis próbáljuk meg együtt. Aztán mégse. És ez így ment. Minden edzésen végig engem nézett. Én meg őt. Meg mikor együtt mentünk haza, fél órát álltunk, s csak néztünk egymást szemébe...

Aztán jött a szalagtűzője. Táncoltam vele. Csodás volt. És jött a ballagása. Az pedig borzalmas. Végig őt néztem, könnyezett a szemem. S ő is engem nézett.

Ezután követtem el egy nagy hülyeséget. Be akartam neki bizonyítani, hogy a személyiségemmel nincs semmi gond, csak a korom miatt nem akar velem lenni. Interneten levelezni kezdtem vele. Minden stimmelt, csak a korom és a nevem nem. Szimpatikus voltam neki ezek alapján, s találkozót beszéltünk meg. Azt hittem, hepi end lesz a vége, közli, hogy szeret és járjunk. Hát ez nem egészen így lett. Nagyon meglepődött, mérges volt, zavarban volt, meg minden egyszerre. Aztán egy jót beszélgettünk, s megbeszéltük, hogy rendszeresen találkozni fogunk ezután is. Ebből sem lett semmi.

Egyetemre ment, s egy időre el is szakadtam tőle fizikailag, de lelkileg nem. Otthagytam az edzést is, mert mindig rá emlékeztetett. Kitűnő tanuló lettem.

Aztán karácsonykor bekötötték a netet a gépünkre. Ő is, én is éjjel nappal az MSNen előtt ültünk. Beszélgettünk. Sokat. Olyan témák kerültek szóba, amik még sosem. Kiderült, hogy még sohasem csókolózott. És velem szeretne először (18 éves volt ekkor a drága). Meg lett az időpont is. Pesten volt egy honlapos találkozó, az után menjek el vele az albérletbe, és majd akkor. Nem engedtek el itthonról Pestre. Elszöktem, itthon azt mondtam, hogy egy barátnőmhöz megyek. Megtörtént a csók is, nála voltam egész éjjel. Reggel hazamentünk ICvel, akkor olyan volt, mintha csak egy ismerősöm lenne. Másnap járni kezdtünk, azt mondta szeret.

Ekkoriban minden éjjel az MSN előtt ültem, nem ettem, maximum 4 órát aludtam éjszakánként. Rövid idő alatt több mint 10 kilót fogytam.

Aztán jött, ha velem volt az első csók, legyen együtt az első szex is. Belementem, hiszen szerelmes voltam. Ellógtam egy napot a suliból, felmentem hozzá Pestre, ott volt kettőnknek az albérlete. Bár úgy volt, hogy mégsem lesz semmi szex, ez csak egy utolsó szép nap lesz együtt, nem így alakult. Leitatott. Aztán megtörtént a dolog, mindkettőnknek első volt. Hazafelé a vonaton búcsúcsók. Vége, nem keressük egymást. Másnap este kaptam tőle egy smst, ezek szerint ő nem zárta le
Júniusban felmentem hozzá, nála aludtam. Ez már nem szökés volt. Jó volt vele, de minden olyan álomszerű volt, s ahogy jött úgy ment is.

A nyarat külön töltöttük, alig találkoztunk. Néhányszor azért beszéltünk MSNen. Összeismerkedtem a lakótársával, Gergővel. Jóban lettem vele, s furcsa dolgokat mesélt. Azt állította, hogy a Jani utál engem, hogy azt mondja nekik, hogy nem szállok le róla, stb. Eléggé kiakadtam. Találkoztam Gergővel, nagyon aranyos srác volt. Megígérte, hogy összehoz engem a Janival.

Ősszel ismét többet beszéltem a Janival, bár volt egy-két dolog, aminek nem örültem. Például randizott az unokanővéremmel, aki egyben jó barátnőm is volt... Mi is találkoztunk, volt szex is.

Voltam fenn nála egyszer egy délelőtt. Nem kellett suliba mennem. Úgyhogy Pestre mentem egy ismerősömhöz, és ő is épp ott volt a vonaton. Együtt utaztunk, átmentem hozzá. Kellemetlen szituba is kerültünk, mert hazajött Gergő, ő meg hirtelen bezárta a szobája ajtaját... Félreérthető helyzet volt

November elején ismét nála aludtam. Aztán a hónap végén is. Már nem működött semmi köztünk, beláttam, hogy ebből nem lesz kapcsolat. Ő nagyon különbözik tőlem, nem illünk egymáshoz. Jött a búcsúhétvége lezárással.

Elegem volt minden pasiból. Egyedül akartam lenni jó ideig. Aztán 5 napra rá már Gergővel találkoztam, 10 nap múlva pedig összejöttem Gergővel.

Ezután Janit ismét érdekelni kezdtem. Sajnos megcsaltam kétszer Gergőt is a Janival. Az elsőt bevallottam Gergőnek, a második esetben lebuktam. De Gergő megbocsátott, s azóta is együtt vagyunk(már több mint 1 éve), én pedig már hűséges vagyok.

2 hónap múlva Jani összejött a legjobb barátnőmmel. Megszakadt a barátnőmmel a kapcsolatom, nekem az nem barátnőm, aki azzal a sráccal jön össze, aki meg akarja fúrni a kapcsolatom. Egyébként még ők is együtt vannak.

Ui: Janival nem voltam Tescoba, gumit én vettem, meg az a bizonyos legjobb barátnő, akivel most ő együtt van. Gergővel voltam Tescoba, ő vesz gumit is. Katona egyikük sem volt.