Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.
 
 
 
Kedves szakítósok!!
 
Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen rámentem idegileg és lelkileg!!Az eredmény 22 évesen pszichológushoz járok, antidepresszánst szedek és még mindig szeretem!!
A történet a következő: Elkezdtem első munkahelyemen dolgozni, ami 1 piac volt ahol megismerkedtem 1 nagyon cuki sráccal!Ezzel nem is lett volna gond, csak kiderült, hogy van csaja és a csaj az én volt osztálytársam!!Hoppá ciki:((, ennek ellenére ezerrel nyomult én meg már elég rég óta voltam akkortájt szingli!!!Beleestem a csapdájába, lefeküdtem vele és dobta miattam a csajt!!Ezt mind Decemberben karácsony előtt, gondoltuk mi vagyunk egymás ajándéka karácsonyra!!Ja csak az ember akkor nem gondol bele, hogy ez vele is megtörténhet az ő érzéseire is szarhatnak!!!Eltelt 3 hónap békében és határtalan szeretetben, közben kiderült, hogy ő már apuka, csak nem engedik a gyerek közelébe - ön hibáján kívül- mondta ő mert a nő 1 k_rva és csak gyereket akart!!Ezután kezdődtek a gondok, 1 munkahelyre kerültünk dolgozni,közben öszze is költöztünk!!Az első hatalmas veszekedés a 4. hónapban volt, mikorén 39 fokos lázzal feküdtem otthon és felhívtam szívem szerelmét, hogy siessen haza a munkából és hozzon vacsinak valót is mert nincs kaja otthon!!! Szivi 6kor végzett és fél 10kor jött haza!!!!Persze telefon vagy valami óne zsínór, minek?!!!Kiderült, hogy meglátogatta a haverját aki sexboltban dolgozik!!!Megvolt a vita, mentek tovább a dolgok a maguk rendje és módja szerint!!Az albérletet amibe laktunk közben elvesztettük, mert nem tudtuk fizetni, anyámnál laktunk,de találtam 1 másik kecót!!Tudtam mikor kapom meg a másik lakás kulcsait, hogy meglepjem nem szóltam neki!!Aznap közölte, hogy megy meglátogatja a nagyanyját, mondtam jó, de mikor jössz, erre ő olyan 2 körül, erre én, ha nem jössz akkor legalább telefonálj!!Én megkaptam a kulcsokat, átmentem a lakásba pezsgővel édességgel, hogy meglepjem!!!Telt az idő negyed 4 se telefon se a párom, telefon kikapcsolva!!Viszza mentem anyámhoz, a telefonját otthagyta kikapcsolva!!Feltörtem a pinkódot felhívtam az anyját aki közölte, hogy az én drága párom elment a haverjával biciklizni!!Hoppá nagyanyus, tényleg:((Este fél 7kor hívtam fel a párom a barátja telefonján, hogy még is hol a f_szba ténfereg, mire ő közölte hogy akkor akart írni,hogy nem jön az anyjánál alszik és most a haverjánál van és egyébként is mit képzelek hogy a haverja telefonján hívom!!!Szép de nekem ez még nem volt elég, nem hagytam ott pedg ott kellett volna!!Folyamatosan kaptam a savat tőle, mindig veszekedtünk és természetesen a haverja miatt!!Ha elment hozzá hiába kértem meg hogy jöjjön haza este 10re még negyed 1kor sem volt sehol és persze csak a haverja telefonján tudtam elérni mert ő olyankor érdekes módon ki volt kapcsolva!!Mikor megkérdeztem, hogy mit csinálnak kiderült, hogy jól beszívnak játszanak playstationon, meg pornót néznek, ez a nagy barátság és szórakozás!!
Ennek ellenére próbáltam a haverdolgot elfogadni, hogy csak ez az 1 van meg minden, de egyre sűrűsödtek az ebből a dologból kifolyó viták!!!
Egyszer mikor gondoltam 10 hónaposak vagyunk meglepem az én édes szerelmem, hisz hiába veszekszünk kitartunk 1más mellett jóban roszban, tehát ő is szeret!!!
Igen ám ő tudott róla, hogy valamit tervezek,de nem tudta mit!!Egész nap sütöttem főztem neki vettem egy sexi fűzős cuccot + minden, mire ő negyed 5kor rámküld 1 üzit, hogy nem jön haza megy az anyjához és ott alszik, mert mennie kell vele vásárolni és mire hazaérne már késő lenne és holnap megy vissza dolgozni!!
Persze megint vita, melynek hevében összeszedtem a ruháit és elvittem a munkehelyére őket, ahol kiderült hogy az állításával ellentétben egész nap nem dolgozott, be sem ment!!!Erre én szépen elmentem az anyjához ahol kiderült, hogy nem megy vele vásárolni!!Szép bicikli:(((Nem gond megvártam míg hazajön, mikor meglátott közölte,hogy mi a f_szt keresek ott!!Megint vita, ami tettlegességik fajult, egymásnak ugrottunk és rendőrt akartak ránk hívni, mert ez az utcán történt!!!!Teljesen megtörten mentem haza a cuccaival együtt, nélküle!!Kiderült, hogy ő aznap teljesen maga alatt volt és kellett neki 1 aszabadnap mindenki nélkül!!!Akkor szakítottunk először!!!!Telt az idő, hiányzott nagyon, belementem, hogy legyünk csak sexpartnerek!:((((
Nem működött 1ikőnk részéről sem, hát kibékültünk!!Kb. 3 hétig működött minden aztán megint vita és szakítás, ami után ÉN könyörögtem neki hogy folytassuk!!Megint békülés, persze a folyamamtos beszélgetésekkel, hogy kinek miben kell változni, én megpróbáltam elfogadni a haver dolgot meg mindent, azt is hogy ő nem akar minden nap találkozni, mert túl hamar összeköltöztünk, meg hogy 1ütt is dolgoztunk az sok volt a kapcsolatunknak!!!!!Ezt is megértettem, vagy is megpróbáltam...
Minden olyan volt mint egy tündérmesében, boldog voltam, oda figyelt rám kedves volt, mindig meglepett valamivel szóval értitek....  maga volt a tökély.......
Szegény szivem szotyolája megbetegedett, mire én felajánlottam neki, hogy addig amedigg beteg lakjon nállam az albérletbe aludjon ott minden nap én majd ápolom őt!!Igen ám de az idő közben tett ígéretek mellé (amiket soha nem tartott be) jött 1 másik, hogy számíthatok rá ha valami gond van és nem tűnik el többen mert összevesztünk és ő megsértődött és haragszik, mert ha szeret valakit az ember még mérgesen is kiváncsi arra hogy mi van a másikkal!!
Háát nem sokára jött is a próbatétel, hogy mennyire szeret engem a drága és mennyire vagyok fontos!!Kiderült hogy valami vírusos nyavaját szedett össze és én is elkaptam!!!!Akkor már hetek óta hívogatta és üzizgetett a barátjának aki szart a fejére mint máskor is!!(Ez volt a tendencia a link embertől, ha neki kellett valami csak akkor kereste a párom)!!!Eljött a 22edike az évfordulónk, többször volt már abból is vitánk, hogy nekem a hónapfordulók is fontosak őt meg nem érdelkik, olyankor jött a szöveg, hogy majd az 1éves fordulónkkor...
Ja 1 nappal előttre bejelentettem neki, hogy ünnepeljünk akkor mert másnap mind2en dolgozunk ez december 21-én volt!!!Megbeszéltünk mindent, vagyis azt hidtem!!
Persze megint készültem, pezsgő ajándék minden....Felhívott munkából hazajövet 2kor hogy ő megy a haverjáhozz..................................
Totál sokk, ismét balhé!!Persze nem ment el, de ez már mind1 mert átveszekedtük az éjszakát,ünneplés nem volt!!Másnapra olyan szarul voltam, hogy nem bírtam dolgozni menni!!!!!Drága reggel normálisan mintha mi sem történt volna elköszönt tőlem!!!Délután munkából hazajövet felhív:Megy Andorhoz a haverjához!!
Pont az nap amikor 1 évesek vagyunk, ráadásul olyan rosszul voltam hogy az ágyból alig bírtam felkelni!!!!
Nagy kegyesen odajött és megnézte, hogy mennyire szenvedek...megkérdezte nincs-e szükségem valamire, mire én mondtam hogy rá mert per pill. nem számíthatok senire és nagyon szarul vagyok félek 1edül maradni, erre ő közölte, hogy sajnálja de ő akkor is elmegy, szó szót követett mire megkérdeztem hogy fontosabb a barátod??ő erre: IGEN!!!Az idegtől olyan erő lett bennem, hogy akkora pofont kapott és kikeltem magamból mint 1 házisárkány....
Az a megaláztatás, hogy valakiért te mindent feladsz még saját magad is és mindent megteszel, eltartod és ha valamit kinyőg a száján akkor te addig mész ameddig meg nem veszed, 9 hónap után a várva várt szülinapodra kapsz tőle 1 kulcstartót és 1 képeslapot és az összes ünnepedet elrontotta csak ennyit érdemelsz??!!!!!!!!!!!!
Totál kiborultam, mire ő azt mondta, hogyha így kikeltem magamból akkor nem is vagyok olyan szarul csak megjátszom és majd este átjön hogy megnézze hogy vagyok!!!Persze könyörögtem, hogy ne menjen el de elment!!!Onnantólfogva a telefon kikapcsolva és természetesen azt sem nézte meg este, hogy hogy vagyok!!!
Teljesen kiborultam a végén már inekcióztatnom kellett magam, mert attól féltek az orvosok hogy kiszáradok!!Nem tudtam enni sem inni, sem aludni!!!A karácsonyt is egyedül kezdtem meg,mind e közben drágám írt nekem 1 üzit 24-én hogy békés boldog karácsonyt...,erre én megkérdeztem, hogy átjön e mire ő:nem, erre én most mi van 2őnkell, erre ő várjak mert ő most haragszik, mert megpofoztam és így 1 nő nem viselkedik!!!Én vártam türelmesen...........
Két hét múlva akkor már teljesen megtörve én kerestem meg, az eset vége újabb kibékülés amiben már nem voltam biztos..
Közölte, hogy nem fontosabb a barátja csak ő is fontos és értsem meg, de többet nem lesz ilyen, hogy cserben hagy mert neki is szar volt a karácsony meg a szilveszter nélkülem és hiányoztam meg nem tud engem elfelejteni!!Már nem tudtam neki hinni és az utolsó nagy kibékülés kemény 4 napig tartott, már nem tudtam mellette boldog lenni egyáltalán, túlságosan fájt amiket tett, hogy szart a fejemre amikor szükségem lett volna rá!!!
A 4. napon munka után jött megint hozzám, én addigra teljesen készen hulla részegen vártam őt hozzám haza!!!Éreztem hogy nem jó ez a kapcsolat, de nagyon szerettem és nem tudtam elengedni!!Ezt elmondtam neki is és ezen kivül mindent ami fájt és fáj, és hozzátettem hogy én ki akarom iktatni az életemből a haverját, mert ha ő nem lenne a veszekedéseink 98%át megúsztuk volna, erre ő az nem lehetséges mert ő marad, ha nekem nem tettszik akkor mehetek a p_csába!!!Megkérdeztem tőle, hogyha a haverja mondaná azt neki hogy vagy dob engem vagy felejtse őt el, akkor mit csinálna?!Erre ő akkor mehetünk mind a ketten a p_csába......
Akkor már tudtam és több mint fél év szó szerinti szenvedés után leesett, hogy ez az ember engem annyiba sem vesz mint 1 marék sz_rt!!!!!
Hiába próbáltam meg mindent, kár volt ő soha nem fog megváltozni és nem a barátnőiben volt a hiba hanem benne!!
Mit akarok én 1 olyan pasitól aki a saját anyjának hazudik és kinyomja a telefont, miután megkéri, hogy később hívja vissza!!!!!
Remélem lesz aki végigolvassa 1 totál hülye, még mindig tök szerelmes csaj bő lére eresztett levelét, és talán tudtok nekem valami tanácsot adni, hogy mit tegyek hogyan felejtsem el ezt az állatot!!!Már 1 hónapja szakítottunk de még mindig imádom és várom, hogy mikor fog keresni, holott a szívem legmélyén és az eszemmel tudom hogy ez csak árt...Már megvannak a következményei és szerintem 1 életen át viselni is fogom ennek a bélyegét................................................