Tessék, megint lehet dönteni: menjen vagy maradjon? A Tom Cruise agyérgörcs veszélyes betegség, ha egyszer kitör az emberen.

A kép innen

Tudom, nem erre van a blog, de a kommentek segíthetnek még idejében tisztán látni:

 

Kicsit hülye libapicsának érzem magam, de nem tudom eldönteni, hogy ez meg mi: lekoptatás, bosszú a női nemen, átmeneti agyhalál… vagy valami egészen más?

 

Évek óta kerülgettük egymást, mint macs azt a bizonyos forró Szását, és pár hete meghitt randevúzásokba kezdtünk, ami általában iszogatós – nassolós beszélgetések formájában kezdődik (és ott nem áll meg az este :)). Tehát, elvileg minden OK. CSAK: valahogyan minden alkalommal előkerül egy régebbi nős sztori. Volt már Juci, akit ketten dugtak Zolival (aki amúgy Juci palija, és az én lovagom jóhaverja), volt az érdekes, de csúnya nő (akinek bögyös volt mint állat), volt a csili-vili álomlány, a megfontolt… stb.

Szóval, kb. 6 randi alatt, minimum 5 nőről tudtam meg bizalmas infokat, részletesen kitérve a: kit, miért, mikor, hogyan, hol, kivel kérdéskörökre.

Eddig azt hittem, hogy az ilyen jellegű agybaj (, hogy kibeszélik a régi kapcsolataikat) a nők előjoga, és a hímek nem szoktak ilyet. Vagy mégis?

Nem tudom eldönteni, hogy lépnem kellene, vagy várjam meg, amíg kifogy a történetekből?

A finom célozgatásaimat vagy nem fogja, vagy nem akarja fogni.

Tegnap arra gondoltam a legújabb sztori után, hogy próbálgatja tűréshatáromat, de egyelőre arcrándulás nélkül veszem az akadályokat.