Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.

 

 

Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk magunkat, a kezdeti ismerkedés után végig flörtöltük az együtt töltött időt. A nap végén telefonszámcsere, hátha még meg kell beszélnünk valamit a munkával kapcsolatosan. Miután hazaértem megkerestem az iwiw-en, ahol szomorúan láttam, ki van írva â01Ekapcsolatbanâ01D. Bár nagyon sajnáltam, de részemről lezártnak tekintettem a dolgot.

De nem tudtam kiverni a fejemből a srácot, olyan jól éreztük magunkat együtt, teljesen egy hullámhosszon voltunk.

Aztán 3 hét múlva jön egy email, mi lenne, ha találkoznánk? Én fővárosi, ő 100 kilométerre lakik, de hétvégén Pesten bulizok haverokkal, talizzunk! Az első, hogy megnéztem az iwiw-en az adatlapját, le volt véve, hogy kapcsolatban. Nem kezdtem el kombinálni, de azért nagyon örültem a dolognak.

Péntek este jött fel vonattal, a buliból persze nem lett semmi, helyette vacsizni mentünk és nálam töltötte a hétvégét. Mint azóta szinte minden hétvégét. Kedves, aranyos, figyelmes, a szex is nagyon jó, szinte minden tökéletes.

Tudtam mit vállalok, a srác augusztusban elutazik két évre Amerikába. De a szívnek nem lehet parancsolni. Addig legalább boldogok lehetünk. Lehetnénk.

Most azonban megtudtam: mi nem járunk! Mindezt közvetlenül szex után közölte velem. Azt sem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek?!

Ő nem akar kapcsolatot, neki nagyon jó egyedül. Idézem: â01Elegalább a szex nagyon jó együttâ01D.

Állítja nagyon szeret velem lenni, hiszen minden tökéletes. Szereti, hogy sokat beszélek, szereti a huncutságomat, a cserfességemet ha csak hozzáérek kikészül és büszke arra amit csinálok. De neki jó egyedül! Nem akar kapcsolatot. Benne van egy kapcsoló, amit ha felszáll a vonatra át tud állítani: velem van, vagy nincs velem funkcióra.

Én meg csak pislogok, mit mond a barátainak? Kivel találkozol, hova mész? Ki ez a lány veled? Ááááá, csak a hétvégi dugópartnerem? És én most mit mondjak, ha megkérdezi egy barátom kivel is látott múltkor?

Most mégis mit csináljak? Dobjam ki, de hogyan ha nem is a barátom? Fogadjam el? Csak magát védi, fél a kötödéstől, vagy bennem van a hiba?

Nekem ennél több kell, Én ennél többet akarok, még ha tudom, hogy csak fél évig tarthat.

Mi nem járunk â013 közölte. De a hűséget azért elvárja Tőlem és mikor az utcán sétálunk keresi a kezem, hogy megfoghassa. Én meg csodálkozva felnézek rá â013 De mi nem járunk!!!

Tescoba együtt nem jártunk,de mindig finom ebéddel és sütivel vártam ha jött. Katona. Gumit sosem használtunk, azt hittem mindketten "komolyan" gondoljuk a dolgot.

Úgy átszik nagyot tévedtem.