Mai történetünk a férfiúi büszkeségről szól, arról, hogy a közösségi oldalakon oltott férfiak miért nem tűnnek el.

Kedves Szakítósblog!

Már jó ideje nézegetem a blogot ! Nagyon durva történeteket olvastam!

De most leírnám az enyémet is!

Éppen egy nagy szerelemből lábaltam ki egyedül voltam és unatkoztam. Egy közösségi oldalon voltam tag és egy srácot valamiért oltottak. Elkezdtünk beszélgetni jó fejnek tűnt , gondoltam miért ne nincs senkim meglátjuk mi lesz! Ő 24 volt és még nem volt barátnője. Már ekkor kicsit gyanús lehetett volna de valahol én ezt kihívásnak tekintettem. Elkezdett finoman nyomulni én élveztem melyik nő nem élvezné ha valaki nyomulna. Aztán pár nappal később jött azzal hogy felhívna telefonon beszélgetni kíváncsi a hangomra. Hát tegye bánom is én. Fel is hívott de még telefonba közölte hogy nem tetszik neki a hangom mert gáz!!!!!!!!! Néztem rendesen , hát mondom ez hülye . Na itt kellett volna befejeznem de mégse mert aztán mivel közösségi oldal szép szóval beárultam a többieknek és elkezdték oltani. Normális pasi ilyenkor eltűnik mint szürke szamár a ködbe lévén van férfiúi büszkeség is! Hát neki nem sok volt! Ő fejre nem volt szerintem gáz bár orra kicsit nagyobb volt az átlagnál de az ilyen dolgok nem szoktak zavarni elvégre én se vagyok tökéletes. De hogy neki mennyire nem voltam tökéletes arra később derült fény. Hát addig udvarolt hogy ő szeretne lejönni hozzám megismerni. December volt nemsokára születésnapom. Mivel egyedül éltem nem volt akadálya. Hát jöjjön. Jött is! Rózsával! Első alkalommal nem is értettem a gesztust! Elmentünk hozzánk! Hát nem éreztem sok mindent aranyos srácnak tűnt elsőre! Eljöttünk hozzánk egész jól alakult minden hozott ajándékot születésnapomra meg dvd-t hogy nézzük meg. Csodálkoztam hogy miért nem kap már le és kiderült azért mert még életében nem smárolt! Hoppá! Nah itt kellett volna elküldenem valahová. Nem érek rá pisisekkel foglalkozni. Valahogy mégis és addig fajult a dolog hogy elkezdtünk járni!Én vettem el a szüzességét is! Hát mit mondjak kezdőtől ne sokat várjon el az ember. Csak sajnos később se volt valami nagy szám! Alkatra meg pláne. Nem volt valami férfias. De aranyos volt kezdtem megkedvelni. Hozzáteszem sose szerettem meg igazán. Aztán karácsony előtt felvetette menjek le hozzájuk Piliscsabára! Hát jó mondom ismerjük meg anyukát .Egye fene. December 24.-én lejött anyámékhoz elvittem de mondtam nekik hogy csak barát. Hát gyerek 24.-én hazament és 25.-én msnen beszélgettünk. Hát olyat ,mondott hogy lakótársammal csak néztünk hogy mostanság nem láttunk ilyen bunkó némbert aki egy nőnek ilyet ír!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt írta hogy mikor ment haza látott egy csomó lányt és mindegyik jobban tetszett neki mint én!!!!!!!!!!!!!!! AHH!!

Nah innentől mondtam hogy ácsi! Ha ezután bármi lesz az csak bosszúból lesz!!! Hát ez annyira sikerült hogy két óra múlva már ő könyörgött hogy mégis menjek le!!!!!!!!Persze lementem megismerkedtem anyucival öcsivel! Ezután két hónap főleg msnen telt le, ahol azt vettem észre hogy velem beszélget 10 percet és 6 órát játszik!! Hát nem tetszett a dolog mert hát mégis női büszkeség! És mikor lementem hozzá akkor is játszott rengeteget ami magában nem volna zavaró DE ahogy tette az már igen! Dühöngött ha valami nem sikerült neki csak abban a fantáziavilágban érezte jól magát minden más rossz volt. HA egy játék nem jött össze tört zúzott! Viszont két hónapra rá úgy hozta a szükség hogy ideiglenesen odaköltöztem. Nah azt nem kellett volna. Ugye lakva ismeri meg egymást az ember!!! Hihetetlen smucig volt! Állandóan a szőke kék szemű lánykákat bámulta (szegények) akik alig múltak el 14 évesek mert neki a 18 már öreg!!!! (kis pedofil beütés)

A másik hogy mindent kifizettetett velem! mozit kaját mindent !!!!!!!!!!!Semmire nem hívott meg!

Szex az katasztrófális volt!! ÉS míg ott laktam az egész család utánam szimatolt mikor mit csinálok!! A srác az anyjával úgy beszélt mint egy riheronggyal és kedves párom minden percemmel elszámoltatott és nézte miket írok msnen a barátaimnak!! Kezdett nagyon elegem lenni!!!!!!!! Közben persze kritizálta a külsőmet hogy ez nem jó az nem jó és csak azért van velem mert más nincs! ( más nem állna le vele) Ő közben megműtette az orrát ami szerinte nem sikerült és ezért is én voltam a hibás! Hát perszeJ)) Eközben már pasiztam mással is oda csak aludni jártam!!! Egyszer pedig lejöttek a szüleim akiket NEM láttak szívesen!!!!!!!!!! EZ kiütötte a biztosítékot!!!!!!!!!!!!!! És mikor szülei m elmentem srác közölte szüleim mennyire igénytelenek meg cukros faterom és az milyen gáz!!

Hát szóhoz nem jutottam! Közben villámgyorsan elkezdtem albérletet keresni! Sajnos nem sok sikerrel! Igy visszamentem és akkor ütött az óra! Közölte hogy hol voltam mikor kivel mit csináltam és hová tűnt 200 ft a konyhaasztalról?? Magyarán meggyanúsítottak!!! holott nem voltam rászorulva a pénzére! Ekkor szépen elmondtam neki hogy holnap csomagolok és itt se vagyok,. Baromira megkönnyebbültem. DE reggelre jött a meglepi! Meg akartam nézni mikor megy vonat! Kihúzott minden zsinórt a gépből mindent letiltott. Hát mondom ez gyerekes. Összepakoltam kimentem a vasúthoz a kis bőröndkémmel és szerencsére jött is vonat! Már szóltam apukámnak hogy megyek, Igy várt az állomáson. Teszem hozzá többször előfordult hogy engem meg öccsét lekötött a netről mert neki lassan ment a játék!!! Mikor visszamentem a többi cuccért szegény sírt. Unokatesómék segítettek ő meg csak állt és nem is segített semmiben!!!! Szerencsére soha többé nem hallottam róla, DE hiszem azt hogy sürgősen orvosi segítségre volna szüksége! Utána közösségi oldalon beszéltem egy jófej lánnyal szegény szőke kék szemű amúgy tökjó fej csaj. Na őt pl zaklatta állandóan és mindenfélét küldött neki!!!!!!! Természetesen megpróbált bemártani a többieknél hogy hazug tolvaj vagyok stb!!!! Szóval így jártam! Vigyázzatok azzal akinek 25 éves létére sose volt barátnője!