Ne haragudjak a hosszas csendért, de részéről is tisztáznia kellett a dolgot magával, nem akar semmit... de a sportbarátság szent.

A kép innen

Sziasztok!

 
Hát nekem is lenne egy tankönyvi típusú példám naiv leányka ittas esetére.  A történet úgy szólt, hogy önkéntesmunkát végeztem tolmácsként egy jelentős sporteseményen.  Utolsó este persze óriási buli a résztvevő versenyzőkkel, szakvezetőkkel, és persze az összes stábtaggal, mert ugye "nélkülünk nem jöhetett volna létre".  Történetesen "kisfőnök" (aki 3 évvel volt nálam idősebb, így vala 21 az én 18-amhoz, agyilag viszont kb. egy színvonalon álltunk) próbált nyomulni, ezzel kapcsolatban pedig önnön esélyeit javítani nagy mennyiségű alkohol belém juttatásával.  Az alkohol be is jutott.  Hatott is.  A probléma csupán annyiból állt (már kisfőnök szemszögéből), hogy mellettem helyet foglalva szűkülő látóteremből igen hamar kiesett.  Az a bizonyos szűkülés pedig a velem szemben ülő figurára koncentrált.  Aki a maga módján ki is nézett valahogy, sőt, kedves is volt, még a zenei és filmízlésünk is stimmelt (ajjajj, ez már séma...), pedig nem vagyok egyszerű eset.  Szó szót követett, majd helycserét, mikor is mellém költözött, és a sörsátor hajnali hűvöse ellen még a zakóját is felkínálta.  4 felé bele is gondoltak, hogy nahát nahát, menni kéne, mert reggel megy a gép haza.  Mély búcsúzkodás után mély nyelves.  Itt tenném hozzá, értette a dolgát.
A taxinál rimánkodás, menjek vele, úgysem lesz semmi.  Eléggé illuminált voltam ahhoz, hogy menjek is.  A semminél több, a szexnél lényegesen kevesebb volt az, ami történt, minőségi kifogások megint csak nincsenek.  A probléma főként az időhiány volt.
Majd jöttek a csúf tények.  Amikor véletlenül megláttam az útlevelét.  Miszerint a figura csekély 16 évvel volt nálam idősebb, ráadásul az egyik résztvevő ország szakszövetségének az elnökét csíptem meg az esti mulatságon.  Puff.  Persze, ímélcím, telefon, miegyébcsere megvolt, így aztán (itt jön a képbe a naiv leányka, aki még kevéssé józan, bár immár nem az alkoholtól) ment is az emil részemről: na most akkor ez mi volt?  Válasz nuku.  Bejelölöm facebookon.  Visszaigazol.  Napra pontosan egy évvel később emil.  Ne haragudjak a hosszas csendért, de részéről is tisztáznia kellett a dolgot magával, nem akar semmit... de a sportbarátság szent.  Egyébként pedig visszatért eredeti tanulmányaihoz, és befejezi a protestáns teológiát.
Na, erre varrjál gombot.