Bor, koton, masszázsolaj az ágy mellé kikészítve - mindenki elégedett volt.

Modellnek látszó tárgy...

Tavaly nyáron két haverom elrángatott bulizni. Jómagam nem rajongok a manapság trendi tuctuc zenéért, de (nem kevés) alkohol hatása alatt ideig-óráig elviselem.

Bementünk a szórakozóhelyre, ahol szinte azonnal sikerült kivülállónak éreznem magam az egy pasira jutó zseléadag láttán. A megfelelő dózis bevitele után aztán oldódott a hangulat, ismerőseim bemutatták ismerőseiket. "Táncoltunk", piáltunk, olykor még beszélgettünk is. Mellém keveredett egy mélyen dekoltált csinos szőke csaj, mint kiderült egy noname modellügynökségnél dolgozik makettként. Nem vagyok egy adonisz, de az alkohol hatása alatt más mércével látja magát az ember.
Hajnalig elmulatoztunk, egyre inkább kettesben, haverjaim rég tovalibbentek más helyre... Lassan ürült a szórakozóhely is, mi is untuk már, igy hazafelé vettük az irányt. Hivtam egy taxit, a lány lakására indultunk. Reményeim beteljesülni látszottak, mert odaérve a ház elé, behivott magához. A bibi ott kezdődött, hogy még szüleinél lakott, igy nem mehettünk fel szobára... Sebaj, a földszinten van egy üzletük! Gyakorlott vezetőként mutatta az utat a raktárba, ahol a kanapén megtörtént, aminek kellett.
Mindketten elégedetten búcsúztunk el, újabb taxi, és hazamentem.
Eltelt egy hét, hétközben sms-ek, szombaton átjönne hozzám. Lázas takaritás, mosás, mosogatás a legénylakásban. Bor, koton, masszázsolaj kikészitve az ágy mellé.
Csörög a telefon, hogy megérkezett, menjek le. Lerongyolok a ház elé, ő kiszáll egy taxiból. Szűk felső rajta, kiemelve a melleit; fehér nadrág, természetesen alatta tangával... egyszóval csorgott a nyálam.
Hidegzuhany: "Fizesd ki a taxit, légyszives."
Felvakartam az államat a parkoló térkövéről, és felmentem a lakásba a pénztárcámért. Visszatérve bekukkantottam a taxiba, 4500-at mutatott az óra.
- Parancsoljon - adtam oda egy tizezrest a taxisnak. -, a hölgy megy is vissza.
Kinyitottam a hátsó ajtót a meglepett szőkének, aki szó nélkül behuppant. A taxis szerintem rég mulatott ilyen jól :)