Lássunk rendesen: a levélíró lány a pasija volt szakítós sztorijával roadshwozik, amiben egy harmadik csajt szivatott meg, miután csak meg akarta dugni.

Kedves Szakítós!

Gondoltam, tavasz alkalmából megmosolyogtatlak titeket egy frappáns, kis történettel :). Nem velem esett meg, hanem a párom volt a gaz elkövető.

A sztori háttere, hogy a srác szimplán egy kellemes éjszakát kívánt a lánnyal eltölteni /főleg mivel a leányzó nem éppen az eszéről volt híres :)/. Másnap reggel azonban a hölgyemény nagyon lelkesen pattant be a srác kocsijába, gondolván, hogy ez egy szép kapcsolat kezdete. A fiú erőteljes gondolkodásba merült, hogy hogyan is úszhatná meg a folytatást. Mígnem megérkezett az isteni szikra, mely hatására a következő párbeszéd zajlott le köztük:
Fiú: - Éhes vagy?
Lány /felcsillanó szemekkel, hogy akkor most elviszik étterembe/: - Aha.
Fiú vállrándítva: - Majd elmúlik.
Gondolom, el tudjátok képzelni, hogy a lány milyen fejet vágott, mikor kiugrott a kocsiból :). Természetesen az édes bosszú a szerencsétlen, hangosan csattantó kocsiajtót érte.
Remélem, sikerült egy kis mosolyt csalni az olvasók arcára :). További szép, madárcsicsergős tavaszt kívánok mindenkinek!

Üdv,
Melinda