Igazából nem sokat értek a miértekből, és annyira tele van öres helyekkel a sztori, hogy felteszem, hátha megtudunk részleteket is

Hát megirom én is a történetem.

Én 27 éves vagyok. 2008. júl.28-án kezdett dolgozni nálunk egy kedves fiatal lány 24 éves aki nekem rögtön megtetszett. Neki volt barátja akivel már 8 éve együtt van a pasi 26 éves. Igy sokáig nem történt semmi bár én egy kicsit kedvesebb voltam vele mindig mint másokkal. Később egyre nyilvánvalób lett, hogy én se vagyok számára közömbös és a kapcsolatában sincs minden rendben. Novemberben már az első csókra is sor került közöttünk akkor én nagyon boldog és szerelmes voltam és úgy tünt szépen lassan alakulnak a dolgok bár ő még mindig együtt lakott a barátjával. Én nem nagyon akartam sürgetni a dolgokat igy az első igazi randinkra januárban került sor mint ahogy az első együttlétünk illetve az egyetlen is ekkor volt.Január 22.-én elküldte a barátját, de mivel nem volt hová költözni később vissza ment hozzá mig február 2.-án közölte nem tudja azt igy tovább csinálni és a barátjával szeretne maradni.

Ennyi röviden a történet tudom mindenki azt fogja mondani mekkora barom vagyok de én még mindig szerelmes vagyok belé és azt szeretném, hogy velem legyen ő azt mondja amikor épp szüksége volt valakire én éppen ott voltam.