Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.
 
 
 
Sziasztok,
 
Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy munkahelyen dolgoztunk, de nem egy területen, így csak látásból ismertük egymást. Egyik este munka után páran kollégák elmentünk kocsmázni, akkor beszélgettünk először egymással. Szimpatikus srácnak tűnt, külsőre is tetszett, a pia is sok volt, és aznap éjjel nála kötöttem ki (MNK). Szex szuper volt, de megbeszéltük, hogy ez akkor ennyi. (Nagyon nem izgattam magam a munkahelyi téma miatt, mert akkor már igencsak mehetnékem volt a cégtől, és úgy voltam vele, hogy ha el is kezdenek pletykálni kettőnkről, nekem az már mindegy lesz.)
Pár nappal később megkeresett Laci, kérdezte mi újság, hogy vagyok stb, majd a tárgyra tért, hogy szeretné megismételni az éjszakát. Belementem, mert tényleg jó volt vele, meg be kell valljam eléggé tetszett is a srác. A harmadik közös éjszakánk után már arról beszéltünk, hogy ebből akár több is lehetne. És lett is. Boldog hónapokat töltöttünk együtt, szerencsésnek éreztük magunkat, hogy így egymásra találtunk. Bemutatott a szüleinek, nagyon kedvesek voltak velem, szóval kezdett tényleg komolyra fordulni a kapcsolatunk. Laci az összeköltözést is felvetette, ez nekem viszont korainak tűnt négy hónap után. De nem vesztünk ezen össze, hiszen így is sokat voltunk együtt, sőt, talán még ő is fellélegzett, hogy nem akaszkodtam a nyakába az első hívó szóra.
Közben munkahelyet váltottam, és úgy adódott, hogy másfél hónapra külföldre kellett utaznom. Laci természetesen nem örült annak, hogy ennyi ideig távol leszünk egymástól, de abban egyetértettünk, hogy ennyi időt simán ki lehet bírni és ki is fogjuk!
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk. Ment a szokásos nyálas szöveg: így szeretlek, úgy hiányzol stb. Majd eljött a hazautam napja. Egy iszonyatosan kimerítő utazás után magyar földre értem, hulla fáradtan, ráadásul megérkezésem után ahelyett, hogy ágyba zuhantam volna, elég sok elintéznivalóm volt, aminek rögtön neki kellett állnom. Estére már közel voltam ahhoz, hogy összeessek, akkor már csak az tartotta bennem a lelket, hogy végre láthatom Lacit! Úgyhogy puccba vágtam magam, és nekiindultam az estének. Lacival a belvárosban találkoztunk, úgy volt, hogy felmegyünk hozzá és nála alszom. Ehelyett mondta, hogy menjünk be az egyik plazába. Belementem, azt hittem, hogy vásárolni akar még valamit. Mikor beértünk, mondta, hogy nem szeretné, hogy ma nála aludjak. ??? Előállt valami kamu szöveggel, hogy miért nem. Mivel tényleg eléggé fáradt voltam, beletelt jó 5 percbe, mire leesett nekem, hogy mire megy ki ez az egész. Megkérdeztem tőle, hogy akkor ő most szakítani akar velem? Mondta igen... Indoklás pedig az volt, hogy ő már nem boldog ebben a kapcsolatban. Hmmm... Mondtam neki hogy rendben, akkor holnap elhozom tőle a cuccaimat. Így lett vége a nyolc hónapos kapcsolatunknak.
Amit azóta sem értek az pedig az, hogy NEM, nem volt búcsúszex! Milyen pasi az ilyen? Ezért gondoltam akkor egyből arra, hogy biztos, hogy összeszedett valakit, amíg távol voltam, bár nem ilyen srácnak ismertem meg, de ugye sose lehet tudni. Viszont amennyire a haverjaitól megtudtam, semmi ilyesmiről nem volt szó, sőt, nekik se nagyon indokolta meg a döntését.
Ja igen, mielőtt végleg elköszöntünk egymástól, mondta, hogy azért odaadhatom neki az ajándékokat, amiket hoztam...