A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?

Sziasztok!

Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.
Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy pasim. Hogy mi van? Hát az van, hogy nem ismerkedek senkivel, mindenkit elhajtok, ha érdeklődik, viszont az iwiw/myvip stb oldalakon egyedülállónak vagyok "bejelentve".
Ebben a kapcsolatban a lehető összes bakit, hibát és klisét elkövetek, ami létezik. Ezt én is tudom, de mégsem tudom.
Van nemek a párom-nem párom, a főnököm. 5 évvel idősebb nálam, én 28 vagyok. A bibi az, hogy neki otthon figyel anyu. Ezért nincs nekem párom. De mégis van. Minden nap látom a munkahelyemen. Ezeken kívül délutánonként, hetente kb 2-3 nap jön hozzám. Otthon azt mondja, tovább kell bent lennie. 6 óra körül pontban lelép, megy szépen haza.
Nekem azt mondja, már nem szereti anyut, de "muszály vele lennie, mert ha szakít, a csaj megőrül". Ezen kívül van neki egy igen költséges hobbija, amit csak úgy tud fizetni az én párom, ha anyu igen vaskos kis pénztárcájába is belenyúlhat.
A nyáron volt egy kis malőr, amikoris 3 év együtt/nem együtt töltött kis ideje után lebuktunk. Otthon nagy hajcihő volt. Velem sms-ben szakított, nagyon ki voltam. Hétfőn persze elmondta, hogy még mindig szeret, csak anyu iratta le vele a baromságot, egyedül engem imád, csak...
Azóta nem változott semmi. Jár hozzám, aztán megy haza.
Én már őrültségemben azt is elkövettem, hogy megvásároltam tőle a drága hobbiját képező egyik tárgyat, amit újra cserélt, csak azért, hogy hátha ezzel is magamhoz láncolom.
Szeretnék babát, már mondtam neki. Mondtam, hogy én felnevelem egyedül is akár, van segítségem, csak az "ő részét" adja bele. Hallani sem akar erről.
A srác meg amúgy felügyeli az életem: ha elmegyek valahova szórakozni, rendszeresen besértődik, hogy nem kéne mennem, és hogy be ne merjek pasizni!
Várom az idióta vagy és hasonló kommenteket!
Egy megkeseredett lány

UI: ja a sztori legszebb eleme: anyu neve ugyanaz, mint az enyém. Pedig nem mindennapi a nevem!