A sztori végén nincs szakítás, pedig már az első pont után indokolt lehetne, a második után meg szinte kötelező.

Sziasztok Kedves Szakítósok!

Az elmúlt években szerzett tapasztalatokat osztanám meg veletek. Néhány tuti tippet, hogyan lehet egy komoly kapcsolatot "elmélyíteni":

1. Éppen hullámvölgyben vagytok, a párod arra hivatkozik, hogy nagyon elfoglalt a munkája miatt, és csak hétvégén tudtok együtt lenni. Megbocsájtható. De azért hétvégére is jut mégiscsak a munkából, ezért a programokat lemondva a négy fal között maradtok. Te egyik szobában, ő másikban, hogy nyugodtan tudjon dolgozni. Pár óra egyedül lét után átmész hozzá, és látod, hogy mióta külön vagytok ő meccseket néz. Megkérded, így javulni fog bármi is a kapcsolatotokban? Erre a válasz: "Édesem, nem látod hogy nincs időm veled foglalkozni?"

2. Tél, jéghideg. De te a párod miatt, mert kéri, miniszoknyában, tűsarkúban, kivágott felsőben átsétálsz hozzá. Erre az első reakció: "Miért ezt a színű harisnyát húztad fel?" Ja, és meg se kell jegyezni, hogy esetleg jól nézel ki!

3. Szeretsz főzni, vagy legalábbis próbálkozol, hiszen kedvére akarsz tenni. Ő elvileg tud, véleménye szerint istenien, de a tudománya mégis kimerül a zacsis kajáknál. Pár órája már a konyhában tevénykedsz, de ő feléd se néz, mondván nem bírná, hogy ne szóljon. Valamennyire érthető. De mikor mégis bejön,mert valami cucca a konyhában maradt, és te épp leejtesz valami apróságot a földre, akkor a "legbiztatóbb" reakció, ha hirtelen olyan dühös leszel, hogy szinte szétrobbannál, és a párod hibáztatod, hogy mennyire szerencsétlen, hogy le mert ejteni egy szelet sajtot.

4. Mozi. Kellemes időtöltés. Lehetne akár. De, hogy biztos az legyen, tartsd magadnál a jegyeket. Mikor felfelé mentek a lépcsőn megkérdezi a párod, hogy hol ültök, és csak a fele kérdést hallod, de helyeselj. Viszont, látod,hogy párod fél lépcső fokot már megtett feleslegesen, ezért szólsz neki. Erre a reakció: Olyan mértékű dühroham, hogy még te is megrémülsz, attól az embertől, akit szeretsz. Ja, és a válasz, már tudható: Mennyire balfasz vagy!

Üdvözlettel: Egy kicsilyány