Vl és verespalne a mai napon töltötte be a 29. életévét, ebből az alkalomból nem poszt van, hanem egy filmet ajánlunk nektek, mert kell néha egy kis kultúra is, és szeretnénk, ha nem maradnátok ki ebből a szuper élményből.

Hogy jön ide a Szívrablók? Úgy, hogy egy olyan szolgáltatásról szól, amit már régesrégen be kellett volna vezetni Magyarországon is: egy cég jó pénzért egymáshoz nem illő párokat szakít szét, megrendelésre. Egyetlen szabályuk van, az igaz szerelmet nem bántják, de hát most őszintén, ez mégis milyen gyakori?

Szóval végzik a munkájukat, mígnem persze bejön egy munka, ahol éppen ezt a szabályt kellene megszegni, meg ugye vonzalom is ébred a szakítás tárgya iránt. A férfi főszerepet Romain Duris alakítja, tudjátok, ő volt a srác a Lakótársat keresünkben, a leány pedig Johnny Depp felesége, az imádnivaló Vanessa Paradis.

A lényeg az, hogy egy okos, szellemes, jó értelemben vett szórakoztató és bohókás film a Szívrablók, bátran merik használni az idézőjeleket, mindannyiunk kedvenc filmje, a Dirty Dancing például fontos szerepet kap benne, és az egész arról szól, hogy nincs értelme a rossz kapcsolatoknak, a szakítás az jó!

Úgyhogy menjetek el moziba, és mulassatok jól! Ha nekem nem hisztek, íme Mesterházy Lili kritikája az origón.

Ja, és ha nagyon szerettek minket, pénteken a Corvintetőn ünnepeltetjük magunkat.