Minden van ebben a sztoriban: cigarettafüsttől könnyező szem, bál (!!!), rárontó szobatárs, majd egy ezoterikus lezárás.
 

 

Sziasztok!
 
Igazából már nagyon régóta olvasom a blogot. Nekem is lenne sok-sok érdekes sztorim, de úgy döntöttem, hogy kezdetnek leírom a legfrissebbet. Hosszú lesz, pedig csak egy hét leforgásáról van szó...

Na, akkor vágjunk is bele! Én 20 éves egyetemista lány vagyok, legyen a nevem Teca. Egyik márciusi kedd estén a lakótársaimmal úgy döntöttünk, hogy csapunk egy spontán bulit. El is mentünk egy belvárosi szórakozóhelyre, ahol mivel még nagyon nem volt buli, leültünk a fotelekbe. Ott pillantottam meg őt, akinek legyen a neve stílusosan Tamás, hogy a magánhangzók itt is stimmeljenek. Nos, Tamás is kiszúrt magának, de nekem valahogy az erős vonzódáson kívül az volt róla az első benyomásom, hogy beképzelt. A haverjával volt, aki számomra nagyon unszimpatikus volt.
Fél 1 körül végre elkezdődött a buli, én mentem táncolni, Tamás nézett engem továbbra is, de semmi. Próbáltak rámszállni a dongók, de én elhesegettem mindet, nem akartam beporzást :) Aztán a buli javában Tamás haverja odajött hozzám, hogy na, akkor táncoljunk. 5 másodperc után közöltem vele, hogy nekem igazából Tamás tetszik, ne haragudjon. Jött a meglepődés, majd kisvártatva kérdezte., hogy akarom-e, hogy összehozzon Tamással. Én pedig azt mondtam, hogy ha akar vmit, jöjjön ide, legyen férfi. Ezután elment Tamáshoz. Láttam, hogy susmorog neki valamit, Tamás továbbra is nézett, de semmi. Aztán odajött hozzám a haverja, mondta, hogy Tamásnak is tetszel, menjek oda hozzá. Mondtam neki, hogy felejtse el. Nah, ezután még ment a huzavona, végül Tamás odajött hozzám, de mivel nekem a cigifüsttől folyamatosan könnyezett a szemem, így mondtam neki, hogy most kimegyek, de nemsokára táncolhatunk. Kimentem, levegőztem, szidtam a füstöt, meg Tamást is, amiért nem jött velem.
Majd hogy gyorsítsuk a történetet: odajött, beszélgettünk, megfogta a kezem, kimentünk, beszélgettünk. éreztem, hogy itt a vég, remeg a lábam, és baromira nem akartam mást, csak csókolni. De az eszem a helyén volt, nem akartam könnyű ribinek látszani. Kiderült róla, hogy 26 éves, ő is ugyanarra az egyetemre jár, mint én, csak más karra, és ami a legfontosabb: ő is ugyanabba a városban lakik, ahol én is. Minden tökéletesnek tűnt. Elkérte a számom, én hazamentem, hajnalban már jött is tőle az sms, majd délután randit kért másnapra. teljesen a fellegekben jártam, rég nem éreztem már ezt.
A randi előtt 1 órával azonban visszatáncolt: ne haragudjak, de most nem fog menni, és jöttek a kifogások szép sorban. Kiakadtam, írtam neki egy smst, hogy ha van valakije, akkor jobb, ha most közli. Jött az esküdözés, hogy nincs senkije, ha lenne valakije, akkor miért kérte volna el a számom, nagyon aranyos lánynak tart, majd kárpótol. Ok. Másnap semmi hír róla, kiakadtam, írtam neki újabb smst, hogy oké, vettem a lapot :) Semmi reakció.
A következő nap bálba voltam hivatalos, mit ad Isten, este 10 körül életjelet ad: barátja kocsijába maradt a telója, de ő is nemsokára jön a bálba. Újra visszatáncoltam a rózsaszín felhők közé.
Éjfél körül már ott volt, remegtem, meg miegymás, megláttuk egymást, megfogta a kezem, jöttek a magyarázkodások, majd 10-15 perc múlva vad smárolás. Sose volt még senkivel ennyire jó csókolózni, nem tudtuk abbahagyni, harapdáltuk egymást, és életemben először éreztem azt, hogy nem érdekel a külvilág, csak az ajka, a haja, a keze....
Egész éjszaka nem szakadtunk le egymásról, végig smároltunk, majd a szünetekben ő arról beszélt kissé iluminált állapotban, hogy róla mindenki azt hiszi, hogy nőcsábász, pedig ő érzékeny, és nem akar egyéjszakás kalandot.
Szó szót követett, csók csókot, és már nem bírtam tovább, felmentem hozzá. Nem tudtam már hideg fejjel gondolkodni. Lakótársa otthon volt (ez fontos, később ennek nagy jelentősége lesz). Elkezdtük a dolgokat fél órás csókolózás után, mondanom sem kell, a szex is isteni volt vele - soha senkivel nem volt még ennyire jó. A szünetekben kirohant a wc-re, amit még máig nem tudok, hogy miért, mivel nem ment el. Aztán másfél órás heves szeretkezés után egyszer csak belép a szobába a lakótársa - mi pedig még mindig együtt voltunk!!! A srác közölte Tamással, hogy holnap reggel szedheti a cuccait, mert a kottont otthagyta a wc-ben. Tamás kiakadt, hogy a srác kirúgja, én pedig azon, hogy ránk rontott. Teljes illúziórombolás, én már nem akartam folytatni a dolgot, Tamás sem, egymás karjaiban aludtunk el. Kora reggel felkeltem, gyorsan felöltöztem, és elhúztam. Nem akartam elbúcsúzni, úgy voltam vele, ha kellek neki, úgyis keres.
Délután keresett, írta smsbe, hogy szép volt az éjszakánk, és hogy megérte miattam elköltöznie. Teljesen odáig voltam tőle... Másnap találkoztunk volna, de újra lemondta, ezúttal hihetőbb kifogással: albérletet kell keresnie, teljesen kivan, ha megoldódik a helyzete, akkor kárpótol ezerszeresen. Nem haragudtam rá, bár tény, hogy nem esett jól. Következő nap beszéltünk telefonon, elmondta, hogy otthon van, de nincs nete, totál kivan, nem is tud így lakást keresni. Én pedig idióta módjára segítettem neki, neten kerestem pár lakást. Csomót beszélgettünk telefonon ( ő hívott), nagyon kedves volt velem, etc etc.
Következő nap találkoztunk este a plázába, teljesen véletlenül. Épp kezébe volt a telefonja, és nagyon zavartnak tűnt. Elmondta, hogy mindjárt itt van érte a haverja, úgyhogy most rohan, még megnéznek egy lakást, de akkor holnap tali, majd hív. PUSZIval váltunk el, totál kiakadtam. Próbáltam nyugtatni magam, és elaltatni magamban a gyanút, de nem volt már könnyű. Mondanom sem kell, másnap is lemondta a találkát: rohan haza vonattal, aztán visszajön, totál kivan, de ne haragudjak, ő tényleg nem így tervezte, hétvégén lesz 2 OKJ-s vizsgája is ráadásul, és nincs hol laknia, de következő héten az övé vagyok. Itt már éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel. Ekkor még csak szerda volt, és képtelen voltam elhinni, hogy egy hét alatt nincs rám egyetlen órája sem. Nyugtatott a telefonba, hogy majd tartjuk a kapcsolatot, meg msnen is tudunk majd beszélni etc etc. letettük a telefont, és én sírva fakadtam. Nem akartam elhinni, hogy tényleg ennyire szívatja az agyam, nem tudtam, hogy akkor most mi is van.
Végül egy hosszú zuhany után rájöttem, hogy ennek nincs tovább értelme. Nem akarok senkire se várni, aki nem képes rám szánni egy órát sem, és biztos voltam abban, hogy ebben a szenvedélyben csak én veszíthetek. Félek a csalódástól, így úgy döntöttem, lezárom ezt az egészet. Írtam neki iwiwen egy hosszú levelet, melynek a lényege az volt, hogy én nem egy kis ribi vagyok, akit akkor dughat meg, amikor kedve van hozzá, és nekem ez így már nem megy tovább. Semmi válasz!!! Totál kivoltam, de este erőt vettem magamon, és elmentem arra a szórakozóhelyre, ahol először találkoztunk. Próbáltam magam jól érezni, de nem ment, folyton csak azt vártam, hátha belép az ajtón - de mindhiába.
Hát, ennyi az én kis történetem....
A barátaim szerint várhattam volna rá még néhány napot, és akkor kiderült volna, hogy mit is akar tőlem. Máig nem tudom, hogy mi volt a baj, lehet, hogy nem kellett volna mérleg lányként egy skorpióval összejönni, mert tényleg alaposan megcsípett. Túl fogom ezt élni nyilván, csak jó lenne tudni a miérteket... Nyilván az is baj volt, hogy ennyire hamar lefeküdtünk, de egyszerűen annyira a hatása alatt voltam, hogy képtelen voltam hideg fejjel gondolkodni.
 
Legközelebb nyilván fogom húzni az időt az ágyig, és ha az első randit lemondja valaki, azonnal törlöm a telefonomból. A gond csak az, hogy fogalmam sincs, hogy legközelebb ki fog ennyire a hatalmába keríteni...