Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.

Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.

Pár napja találkozgattam már vele. A tökéletes pasi, helyes, okos, diplomája van, jó a dumája, szép leveleket ír, bókol, csupa szuperlativusz.......oly annyira hogy az már gyanús. És én mit csinálok?Beírom a google keresőbe az email címét, nem is tudom, női megérzés???

Ezt találtam róla: "Modell alkatú fiú extra mérettel munkát vállal! Mindenre kapható vagyok, bármi érdekel! Kérésre tartok maszti és spriccbemutatót, akár fotózhattok, videózhattok is, bármit bevállalok! A farkam nagyon kemény és kitartó, hosszú, kemény menetekre alkalmas! Kérésedre az e-mail címedre küldök még képeket magamról, illetve a tel. számom ott feltétlenül megadom! " Ja, és kép is van fent a farkáról:))) Én mikor megláttam, kitört a röhögés belőlem, ez nem lehet komoly, vagy igen??? Szóval ma találkoztunk. Egy kicsit betámadott, de én gyorsan leszereltem, megkérdeztem ugyanis, hogy mégis miért ez a hirdetés??? És sokan jelentkeztek?? És a pénzért, vagy miért???
Azt mondta, hogy csak ki akarta próbálni, mindent ki kell egyszer, és hogy nem jelentkezett senki. A pénzes kérdésre nem válaszolt. Én annyira beégettem szegényt, teljesen kész volt, a feje olyan piros volt, csak úgy vöröslött.

Megkérdeztem továbbá azt is, hogy akkor a többi dolog igaz-e róla, kora, neve, munkahely. Bevallotta, hogy idősebb, mint mondta, a többiben azt mondta, hogy nem hazudott.
Közölte is velem, hogy nagyon ravasz a mosolyom, és engem sem kell félteni, mert tudok magamra vigyázni. Ez nagyon nagy volt, én még most is nagyon vigyorgok rajta.

Már csak arra vagyok kíváncsi, jelentkezik-e újból???? J