Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban!

A kép innen

Sziasztok, Sorstársak!=)

Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült könyvre és annyira tetszett, hogy 2 nap alatt ki is olvastam és elgondolkoztam azon, hogy én is billentyűzetet fogok és megosztom Veletek a legdurvább szakításomat.

Azt hozzá tenném az elején, hogy NAGYON HOSSZÚ lesz!xD

Tehát, lássukâ026 a történetem úgy kezdődik, hogyâ026 2006-ban egy közösségi portálon, minek neve nem â01Eiwiwâ01D, hanem â01Ehot dogâ01D regisztráltam magam. Egyáltalán nem társat kerestemâ026 inkább zenét hallgattam, profilokat olvasgattam, mintsem bepasizzak. Aztán mivel még fiatal kis zsenge agyam volt (én lenni 18) és előtte is bőszen cseteltem, bár azt megunvaâ026mégis rám tört a â01Evágyâ01D, hogy az említett portálon betévedjek egy csetszobába. Mivel külsőleg és belsőleg is meg vagyok áldva (full normális, helyes, aranyos, kedves csaj vagyok, eszem is van, nem nagyképűsködés, de majd rájöttök) így elég hamar felkapott lettem a szobában, minden pasi kíváncsi volt rám, mindenki látni akart, mindenki járni akart velemâ026 Én nem mondom, h élveztemâ026 mert nagyon is idegesített, de akadtak már az idő múlásával barátok, akik miatt feljártam. Egy fél év eszmecsere, poénkodás, röhögcsélés, sírás-rívás, vigasztalás, összejövésnek örülés, ect. után feltűnt egy ifjú padovan kedvenc bázisomon (napi több órás faszságolás). Első pillanattól izzik a levegő 200-on, iszonyatosan jó fej, aranyos, kedves, külsőre is bejövős, de még annyira nem érdeklős, hogy összejövés legyen, főleg, hogy 400 km-re lakott tőlem. Pár napos csevegés, nevetés, cukkolás, heccelés után felkerült a partnerlistámra (msn). Onnantól kezdve napi szinten, több órás dumálás, videó nézegetés, zenehallgatás - techno rejtelmeibe bevezetés- (mivel Ő csak annak él), vele elalvás hajnalban (persze csak a világhálón keresztül)! Teltek múltak a napok, hetek, hónapok és egy nagyon mély és izgalmas barátság alakult ki közöttünk, úgy, hogy csak képet láttunk egymásról, de mégis minden megosztottunk egymással. Persze felmerül a kérdés, hogy mi a szart csinálhattunk, hogy ennyi szabadidőnk volt?! Én suliztam, Ő meg az öccsére vigyázott otthon, vitte-hozta az oviból, mivel sajnos nem adatott meg neki, hogy munkája legyen (no érettségi, Szabolcs megye), a szakmájában sem tudott elhelyezkedni, meg tegyük hozzá lusta is volt, mint a szar, meg hát öcsike elég hiperaktív, a nagymama kikészülése után nem volt más választása, Ő vette kezelésbe öcsikét.

Aztán bekövetkezett az az időszak, amikor egyre jobban izzott a levegő közöttünk, sms-ek, hiányzolos dolgok és egy éves barátkozás után úgy döntöttünk, hogy találkoznunk kell. Mivel akkor én is vidéken laktam, Ő még vidékebben így megegyeztünk, hogy szállodázás lesz! 4 napra le is foglaltuk a szállást a fővárosban. Aztán eljött a nagy nap (2007. dec. 15), találkozás, szív kiugrás, majdnem elájulás, smárolás, metrózás, eltévedés, szállásmegtalálás, lepakolás, csavargás, bandázás közös ismerősökkel, full harmónia, minden tökéletes, minden percben hasfájás a nevetéstől (4 nap alatt olyan izmos lett a hasamâ026ajaj;)) Aztán egymásnak esés, együtt fürdés, tvzés, röhögés, sok-sok sex és áhhhh! Akkor éreztem, hogy nekünk együtt kell megöregednünk! Mindig is ilyen fickóra vágytam, akivel ennyire boldogságos az életem és ennyire sokat tudok nevetni, minden hülyeségen, és ideállom és fúúúú. Tehát leszállt a rózsaszín köd és illatos volt és meseszép és csudajóóóó! Csakhogy eltelt a 4 nap, haza kellett menni és szembesülni a ténnyel, hogy ez így most akkor, hogy fog folytatódniâ026 400 km nem kevés táv, főleg hogy se Neki se nekem nincs jogsink, szal marad az IC. (Aki Nyíregyen túl lakik, tudja, hogy milyen â01Eolcsóâ01D vonatozni, de nem számított.) Mivel én azért akkor már el is kezdtem dolgozni, én megtehettem, hogy lenézzek Hozzá. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, annyira egy hullámhosszon pendültünk, nevetés mindenen, áhhhâ026 Lényeg, túl jó volt, hogy igaz legyen. Aztán 2 hetente találkozás, napokig együtt lenni, szerelem, sex, minden tuti. Csakhogy egyszer csak beütött a krach! (2 hónap elteltével) kijelentette, hogy neki ez így nem jó, mert mindig csak hiányzom, neki pénze nincs, hogy Ő jöjjön el hozzám, de ezt így nem bírja már, inkább egyedül akar lenni, ecetera ecetera! Mondom mi a fasz?! Én utazgatom, tök jó minden, aztán még Ő szakít! Napokig sírás-rívás, hiszti, bőgés, minden. Hátha változtathatunk vhogyâ026 gondoltam és mondtam neki, hogy próbáljuk meg. ( Jó bevallom kértem, könyörögtem, tudjátok ez a tipikus â01Evisszaakarlakkapniâ01D dolog). Aztán megegyeztünk abban, hogy ha közelebb leszünk egymáshoz (távban) akkor folytatjuk. Hát be kell vallanom én már annyira bele voltam szerelmesedve, hogy úgy éreztem meghalok. Napokig nem beszéltünk egymással, vagy ha beszéltünk is mindig bőgés volt a vége, miért kínzol, hagyjálbékén, tíltás! Pár nap után újra elkezdtünk beszélgetni, megint együtt nevetés, boldogság, barátság, hiányzás és minden nap telefonon dumálás. Aztán március végén eltűnt pár napra, mondom mi a rákâ026 nem szokottâ026 pénze sincsâ026 telefonâ026közli velem, hogy Pesten van, mondom magamban én isâ026 de én dolgozom, Ő meg mit keres ittâ026 közli velem vásárolâ026 a barátnőjévelâ026 piffffffâ026 megveremâ026 leszúromâ026 vége mindennekâ026 elegem vanâ026 ezért dobott, hogy a régi futókurvájával összejöjjönâ026 szépâ026 egs!

Teltek, múltak a napok nem beszéltem veleâ026 de láttam msn-en, hogy vmi depi jött ráâ026 mondom magamban ráírok. Kiderült a csaj átbaszta a fejét, nem akar tőle semmit, nem szereti, nem érdekliâ026 én meg röhögökâ026 nesze ba*meg essél pofára Te is!xD

De megint vmi elkezdődött közöttünk, találkoztunk húsvétkor is, és minden olyan volt, mint mikor együtt voltunk, nevetés, boldogság, szerelem, sex, minden rózsaszín, csillivilli, elájulok! Megint el kellett válnunk, és éreztem, hogy ez így nem fog menni, ha Vele vagyok tök jó minden, ha hazamegyek, megint jön a szövegével, így megpróbáltam vhogy elfelejteni, kiábrándulni, nem keresniâ026 de nem ment!=(

Aztán közeledett a szülinapi bulim, amire ugyan meghívtam, de tudtam, hogy úgysem lesz ott (pénzhiány miatt). Bulimat Pesten tartottam egy XY nevű helyen, asztalfoglalás, több terem, mindenki ellesz, fullos szülinapi meghívó, ect.

Tényleg felejthetetlen bulim volt, de részben az is közrejátszott, hogy egész éjszaka Vele beszéltem telefonon, és éreztem, hogy rám van szüksége, mondta is hogy így szeretlek, úgy szeretlek, mekkora hülye volt, legyünkújraegyütt! (piti piti) Én fasz, belementem, mert nagyon nagyon nagyon szerettem és annak ellenére, hogy nyavalygott, hogy nem jó így, akkor sem a kapcsolatunkban volt a hiba, hanem a távolság volt a bűnös.

Szülinapi bulim után leutaztam Hozzá, minden happy, szerelmes, boldogságos és megbeszéltük, hogy összeköltözünk Pesten. Keres Ő is munkát és én is másikat.

Így is lett 2008. május végén összeköltözünk a belvárosban. Egy álom volt a kapcsolatunk, mindketten odáig voltunk a másikért, együtt pancsolás, együtt vásárlás, egymás nélkül még wc-re se... mindent együtt csináltunk és annyira jó volt! Tényleg egy álom!:$

Mindketten dolgoztunk, szaladunk egymás elé, bla bla bla

3 hónapig bírtuk abban az albiban (lakótásak gázosak voltak), bár ez idő alatt igen rongyosra kerestük magunkat a szó rongyos értelmében, igaz az én munkahelyem megkövetelte a tiptop, elegáns ruhákatâ026 szal anyukétól kértem pént, hogy tudjak ruházkodni.

Kerestünk másik albit, ott úgy átvágtak minketâ026 hogy még a mai napig rendőrségi ügy van belőle. (Lenni főbérlő aki kiadja a luxus lakás 3 luxus szobájának egyikét naív kis emberkéknek, fix. 40 rongyért, foglalót benyeli és ebből pént szerezve, lerázva, fenyegetve, megszabadul a naív kis emberkéktől, csakhogy a naív emberkék egyike bepereli és minket is behívtak tanúskodni) Jó nagy seggfej nem? DE! Aztán egyik pillanatról a másikra utcára kerülniâ026 hát ööööâ026. Kurvagáz! De lenni egy kedves egyedülálló hölgyismerős, saját, 2 szobás lakásâ026 és befogadni minket pár napra, tehát mégsem utca. Jó fej! 3 napi hiábavaló albérletkeresés (kaució csillagos ég) 1 lehetőség maradtâ026 leköltözni vidékre a nagyszülőkhöz! Kedvesâ026 most már ex beleegyezve, örülve a vidéki kamra bőségének, minden kívánságának teljesülésénekâ026 Éldegéltük tovább szerelmesen, boldogságosan! Csak az igazság az, hogy két idős emberrel együtt élni, akik világ életükben keményen dolgoztak, hatalmas házat két kezükkel építettek fel, és gyűlölik a lustaságot, hát igenâ026 kedves exemet hamar betalálták. Bár dolgozott, napi x órát, nem sok pénzértâ026 besokaltâ026 és otthagyta!

Kedves naív szerelme (én) suli mellett visszamentem dolgozni, mivel mamámnak kicsit be kellett segíteni a rezsibe. Drága Ő 2 hónapig lógatta a lógatnivalóját, és ba*ogatott, hogy menjünk albérletbe, mert Ő ezt nem bírja, idegennek érzi magát a mamáméknál (ezért hiába csinált a mamám Neki szülinapi tortát, h úgy érezze családtag), bla bla bla

Mondtam Neki, hogy csak egy icicpici türelmet kérek, ezért a sok jóért, amit a családomtól kapott, és jelen pillanatban munkanélküli én meg nem tudok 2 ember helyett dolgozni + suli.

De ekkor már éreztem, hogy gáz van! Bár bevallom őszintén tök idegesített és legszívesebben kiraktam volna a francba, mert nem elég hogy suliba járok, nincs szabad hétvégém, mert 12 órákat dolgozom, fiatal vagyok én is vágyom buliba, de minden pénzem Rá megy elâ026 cigi, buli, ruha, xboxâ026kutyafaxaâ026.amire csak vágyott én fasz megvettem Neki. Igenâ026 én a csajâ026 Lehet hülyézni, sajnálomâ026 szerettem és vhogy kárpótolni akartam a szenvedését, hogy nem tud saját életet élni velem kettesben. Csak mindig az a fránya alkalmazkodás a zsörtölődő nagyszülőkhöz!

Jójó, ígérem, lassan befejezem, de most jön a csattanó!:$

Én egy elég neves cégnél dolgozom, ott mindenki milliókat keres havontaâ026 de ez nem lényeg. Érdeklődtem munka ügyben, és találtam. Mondtam a â01Ekedvesemnekâ01D telefonáljon, protekcióval érettségi nélkül is felvesszük. De itt ba*tam el mindentâ026 én â026 én â026 én â026 hülye â026 hülye â026 hülye!=(

Telemarketinges lett a cégénél és lett 2 haverja, egy drogos srác (techno partykon alap, már akinek, meg amíg én nem voltam Ő is csinálta) és egy füves kurva, aki pont az ellentétem (dagadt, szemüveges, beszívok, szétesem, én vagyok a vki, lusta, semmije sincs, csúnya, buta, stb). És elkezdett velük bandázni, két műszakban dolgozott az én â01Ekedvesemâ01D, és gyanussá vált, hogy vmikor korábban akart bemenni, este (mikor du.-os volt) akkor meg mindig 1 órával később jött és komolyan már csak aludni járt haza. (Néha egy kis sex azt csá) Én meg persze elhittem, hogy fáradt, minden nap megleptem vmivel, vacsi, ruha, ez az. És közli velem, hogy költözzünk össze a füves csajjal, mert lakótársat keres (nevén nevezve Edinka) Mondom a páromnak, hogy ha lenne pénzem se költöznék össze a haverjaival, mert bele tudtam magam képzelni a hétvégi össze-vissza beszívvabelővemeghalvamilyenkurvajógyélni helyzetbe, ami engem sosem vonzott.

Mondta rendben.

Aztán bulizni akart menni semmi pénzből. Nekem meg szarul esett, hogy én gürüzök hétvégén, barátaim nincsenek, én nem tudok sehova elmenni, Ő akinek semmi pénze, ide-oda beül azzal a 2 suttyóval. Nem nyafogtam, semmi rosszat nem mondtam, csak szarul esett.

Pl megígérte, hogy ha végez szombaton bejön hozzám. Du. 5 óra, csörög a telefonom, hogy 3 kor végeztek a (selejt) haverjával és beültek sörözni. Mondom rendben, úgyis névnapja van, bár a héten már 3* beült velük, de remélem hamarosan bejön, mert hiányzik, meg megígérte. Mondta, hogy mindjárt indulnak. 7-kor sehol senki, felhívtam, kérdeztem merre jár? Mondta mindjárt indul a (seggfej) haverja busza, megvárja vele és bejön hozzám. 9kor be is esettâ026. Szarul esett, mondtam neki, hogy ki Neked a Roland (nevén nevezve a seggfej, drogos, szánalmas haverját) a szerelmed, hogy 22 éves fejjel nem tud egyedül felülni a buszra, hanem Neked kell feltenned rá? Erre bepipult, pedig tudta, hogy igazam van, és mekkora szarszemétszarszutyok alak. Aztán jött a szöveg, hogy nem érzi már azt, amit korábban, hogy nem tudja, mit akar, költözzünk kicsit külön bla bla blaâ026. Bőgtem, mint állat!

De megbeszéltük, hogy változtatunk a dolgokon, bemutatja haverjait, hogy legalább tudjam kikkel van. Mai napig erre sem került sorâ026 szal biztos szellemek! Nah mind1!

Aztán jöttek a kellemes napok, megint minden rendben, siet haza hozzám, felhív, megvár, szeretlek, stb!

Bár már null bizalomâ026 Aztán közölte velem, hogy Ő szombaton házibuliba megy Hatvanba, mondtam kiveszek szabadnapot és én is szeretnék menni! Bár semmi, tényleg semmi pénzből Ő hogy akar Hatvanba menni, meg bulizni??? Ő: Nem kell pénz, haverja feljön értünk alutóval, bla bla bla Meg Ő egyedül szeretne menni, mert nem érezném jól magam, stb. Meg legyen ez egy ilyen â01Ekirúgokahámbólâ01D este. Mondtam ok, de gyanus volt nekem ez az egész, mert bakker már a mamámék lakástelóján is a Roland zaklatta az akkor még pasimat. Meg az a ribanc Edinka is gyanus volt, kérdeztem is exemtől, hogy hogy néz kiâ026 válasz: nem az esetem, de jó fej, elvagyok vele, de nem érdekel, mert nekem van barátnőm. Mondom, de édes!:@ El van vele, jó fejâ026grrr

Egyik nap ép hazafelé tartunk vonattal, mikor csörög a telója, totálvörösâ026 mondom ki az? Edinkaâ026 csak ilyen csá, mi van veled? Éppen megyünk haza! Csá

De akkor is szarul esett, hogy mi a faszt hívogatja a pasimat! És mondtam a drágalátósnak, hogy közölje azzal a ribanccal, hogy ne hívogassa már, elégedjen meg azzal, hogy egy munkahelyen dolgoznak és kész.

Aztán eljött az a bizonyos szombat, próbálkoztam még, hogy mehetek-e én is, de áh ne.. bla bla bla

Edinkával beszélt, és ő nem jön, mert megértődött, hogy engem szeret és ő csak a haverja és nem akar vele lenniâ026 Persze ki tudja, hogy télleg megmondta e nekiâ026 bár leszarom!

Elment készülődni én meg vettem a bátorságom és megnéztem a telóját. Tudod kit szopass címszóval! Erre az a liba ilyen sms-kel bombázta, hiányzol, szeretlek, annyira szenvedek, hogy van barátnőd, alig várom már a szombatot, hogy együtt lehessünk...

Na ott bennem elpattant minden. Kérdőre vontam, hogy ez mi? Erre: én mit nézegetem a telefonját. Mondom, bazdmeg, napok óta leszarod a fejem, minden megígérsz, de meg nem teszed. Elegem van, bőgés, csapkodás, áhhhh

Ezt érdemlem 2,5 legjobb barátság, szerelem, odaadás, mosás, főzés, takarítás után, családom befogad, szeretik, mindent megtesznek, szülinapi torta, nyaralás, munkát is én kerestem neki, megvettem neki az xboxot, játékokatâ026.gyáááá

Legszívesebben nem is tudom mit tettem volna akkorâ026 elástam volna élve!xDDDDD

Aztán elment bulizni! Nem hívott fel este, én munka után felhívtam, hogy nem rabolt el a rézfaszú bagoly, milyen a buli? Hát elvagyunk, sörözünk! Én: Edinka ott van? Ő: Igen! Én magamban: Kurvaszája! Tuti nyomul a pasimra, szétcsapom! Persze meg is kérdeztem, hogy nyomul-e. Erre Ő: nem, megértette, hogy nem lehet semmi közöttük, de elvannak, jó fej! Wáááááááááááááá! De neki már elege van, itt kész vége, nem szeret! Pifff A barátságomra sincs szüksége! Grrrr! Végülis nekem köszönheti azt, hogy nem szakadt ruhákban jár, hogy nem a cseszett kis falujában él az öcsikét babusgatva, hogy kurva jó élete lehetett mellettem, mindent megkapott, mindenki szerette, munkát is szereztem neki. Szal faszán kihasznált!

Szörnyű volt, de még mindig türelmes voltam. Mint ahogy eddig is.

Aztán másnap felhívott, hogy ne haragudjak, hogy olyan volt velem a telefonba és szüksége van rám, mint barátra, mert csak részeg volt és azt azért vágta oda nekem. De most szeretne különmenni, mert időre van szüksége, ott alszik a Rolandnál 1,2 napot, aztán hazajön és április elején (azaz most) összeköltöznek Roland, Edinka és Ő! Keres 60.000 Ft-ot! Szerintetek???? Mindjárt hányok! Velem biztos nem alszik többet, ba****meg!

Úgy is lett vasárnap ottmaradt a Rolcsikájánál (aki sokak szerint BI)

De most komolyan, 1 hónapja ismerik egymást és már összeköltöznének, ott aludhatâ026 bla bla bla Én nem tudom, ha vkit 1 hónapja ismerek, tuti nem engedném be a lakásomba, szal nagyon furcsa ez a szituáció! De én így lettem kirakva!

Jöttek a drogos haverok, akik ígértek fűt fát, buli hegyek, egyedüllét, elcsavarták a fejét, és a biztosat dobta a bizonytalanért! Kedves nem?

Aztán annyit tudok most Róla, hogy Rolandka beadta a kulcsot, hogy ő biza nem költözik albérletbe, mert nem úgy áll anyagilag. Ő most egy leszbikus munkatársánál lakik. (Hát igen ott csak ilyen gnómok vannak!) Jahâ026 persze leszbikus, higgye el vki helyettem is! De ami a legjobb Edinka is odaköltözik majd!

Hát szóhoz sem jutok!xD Eldobtak egy drogos, ocsmány csajért, aki beszívva jó fej, meg elvagyok veled! Hát kurva jó! És amit én nyújtottam az feledésbe merül, mellettem lett vkiâ026de az nem számít! És ennyivel el lehet intézni: NEM SZERETLEK, ÉRTSD MEG NEM SZERETLEK! Hát akkor nem szeretszâ026leszarom!=PPPP

Szerencsére most már talpra álltam és én is boldogságosan élek egyedül és keresem az igazit majd idővel! És persze majd megint betalálok vmi hulladékot, de akkor majd megírom azt is Nektek! Hülyézni nem kell, tudom, hogy hiba volt már az is, hogy hozzá szóltam!xD Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban!=(

u.i: Ő alias Tomika (ex)â026 kívánom Neked a legrosszabbakat!;)