Gyerekek, itt a karácsony, nyerhettek magatoknak, meg másoknak ajándékba ilyen szép dolgokat mint ez itt a Stenders kozmetikai cég jóvoltából. Ennek mi örülünk, úgyhogy örüljetek ti is! Kérdések vannak, válaszolni kell, ketten csomagot kapnak, minden helyes megfejtő pedig 10% kezdvezményre jogosító kupont.

Vészesen közeledik az év végi ünnepi időszak. Ez pedig a karácsony számtalan szépsége mellett sajnos a napi stressz adag komoly növekedését is jelenti. Ezért is, lazulásképpen hívunk, hogy játssz velünk, és nyerj ultratrendi kézműves fürdőkozmetikumokat magadnak vagy a párodnak! Mindehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi kvízkérdések helyes válaszait e-mailben eljuttani a szakitshabirsz kukac gmail pont com címre december 17-én éjfélig. A helyes válaszadók mindegyike automatikusan egyszeri, 10%-os kuponkódot kap, ketten pedig a képen látható csomagot. Go!

1. Mihez hasonlít a Stenders tusolóhab állaga?
a. Olyan, mint a somlói galuskáé
b. Olyan, mint a madártejé
c. Olyan, mint a négercsók közepe


2. Milyen Stenders terméket adhatsz ajándékba szaunamániásoknak?
a. Szaunatejet
b. Szaunamézet
c. Szaunavajat
 


3. A Stenders fürdőtej kellemes olajos fürdőt készít. Milyen összetevőtől lesz még
különlegesebb?

a. Rózsaszirmoktól
b. Kakaóportól
c. Körömvirágtól


4. A Stenders masszázsgyertyákat meggyújthatod, majd néhány másodperc múlva a partneredre kenheted. De mégis mi a masszázsgyertya fő összetétele?
a. Méz
b. Testápoló vajak
c. Állati zsír



5. Az ajándékok szárazvirágokkal díszítjük, sőt, egy plusz dolgot is kérhetsz rájuk. Melyiket?
a. Karácsonyi pecsétet
b. Karácsonyi zenét
c. Karácsonyi parfümöt

A válaszokhoz segítséget itt találsz: várjuk az öt helyes betűt a szakitshabirsz kukac gmail pont com címünkre, és máris küldjük a csomagot vagy a kupont.