Verespálné imázsépítő hete után térjünk vissza a dolgos, szakításokkal széttöredezett hétköznapokhoz, amikből kiderül, én is válogatok. A hétfő első posztja mindig megadja a heti alaphangot: a műszakis találkozik a zongoristával. Plusz a kedvencem: romantikus séta a jégtáblákon. Könyörgöm, hol játszódik ez a történet? Már ez bőven elég lenne egy fura novellára.



Szijjasztok! Azért írom le ezt az esetet, mert sztem nem mindennapi. Igazából előfordul az ilyen csak jól kell kezelni a helyzetet..

mert ugyebár az élvezet nem mindig elég..J

ja és a durva kifejezésekért én kérek elnézést!

Szóval a srác 18 éves volt, műszaki egyetemre járt és nagyon aranyosnak tűnt. 1 év volt a különbség köztünk és nagyon jól megértettük egymást és egy hét után megbeszéltünk egy találkát. Elmentünk sétálni aztán meg följött hozzám (de előtte tisztázam vele a dolgot hogy nem azért jön föl h megnézze a ’körömlakkgyűjteményem’). Mutattam neki képeket, beszélgettünk, nevettünk, zongoráztunk-jól éreztem magam és úgy döntöttem hogy próbáljuk meg a dolgot, összejövünk és lesz ami lesz. Elkezdtem leadni a „jeleket”, mosolyogtam, néztem csábosan, néztem szépen, néztem az ajkait de nem vette az adást (túl komolyan vette a dolgot amikor mondtam neki h.nem AZ lesz) Aztán elfordítottam a fejét és gyengéden megcsókoltam. Na, ekkor elszabadultak a szenvedélyek. Rögtön letepert az ágyra és nekem meg kicsuszott a kezemből az irányítás. Persze azért volt annyi eszem hogy nem feküdtem le vele, csak..vágjátok. Valami olyan vibrálás volt közüttünk ami leirhatatlan. Tudjátok, belenézel a szemeibe a srácnak és rögtönk remegni kezd a lábad vagy ilyesmi-és beindulsz. Na ezekután rengeteg sms-t kaptam hogy mennyire hiányzom neki és hasonlók ebből csak egyet említenék: „Remélem vmi folytatása is lesz a dolognak mert sztem jó csaj vagy és megérdemelsz egy kis törődést”..na itt már észre kellett vola vennem hogy mi a helyzet. Tök boldog voltam, és beleegyeztem hogy második randi alkalmából nála alszom, mert a szülei elmentek a hétvégére és csak az öccse volt otthon.Tudom hogy nem egy ésszerű döntés de akkor azon a véleményen voltam hogy a pasi ugyanolyan könnyen dob hogyha az első randin fekszel le vele mintha vársz a tizedikig. Szal meg is érkeztem hozzá, kicsit feszengve mert mindketten tudtuk mi következik. Fél óra sem telt bele már az ágyban voltunk. Ráadásul a szobájának ajtaja nyitva volt ugyhogy minden lehallatszott a konyhába ahol az öccse és annak barátja volt (akik egyidősek voltak velem) . Engem ez se zavart, meg ha amugy nem is, az ágyban nagyon jól megértettük egymást. És ő pedig tök romantikusan viselkedett. Például a karjaiban vitt föl az ágyba és hasonlók. Aztán az éjszaka többi részében együtt főztünk,zene filmet néztünk egymás ölében ültünk a kanapén-szal mint egy igazi pár. Aztán a kanapén is egymásnak estünk, aztán együtt aludtunk el, bár a 3órából is csak 2őt aludtunk szóval képzelhetitek. :D Ezekután voltunk billiárdozni, utána romantikus séta a jégtáblákon (ugyanis ez télen történt) egymás karjaiban tehát télleg kezdtem nagyon nagyon megkedvelni ezt a srácot. Mindezekután vagy 1 hétig nem is keresett, aztán nagy nehezen megbeszéltük hogy feljön hozzám. (a változatosság kedvéért) . Utána sem keresett, sőt soha nem beszéltünk arról hogy mi van kettőnk között, és nem tudtam h mit jelentek az életében. (azonkivül h ahh dejó-ne hagyd abba..), én nem (csak) erre voltam kiváncsi!! Aztán egy magányos vasárnap estén irtam neki msn-en hogy nincs e kedve átjönni meg ilyenek.

Én: Nem jössz át? Olyan egyedül érzem magam..és itt is alhatsz.

Ő: Hát az az igazság h már késő van (6 óra volt!!) és anyám egyébként is kijárási tilalmat rendelt el a vihar miatt..

Na hát itt leesett az arcom hogy mi az h anyád miatt nem jössz át?? Bazmeg hány éves is vagy Te? És ekkor megvilágosodtam hogy nekem olyan férfi kell akinek ha azt mondom akár hajnali egykor h szükségem van rá akkor ő szivesen találkozik velem és nem talál ki hülye kifogásokat-hanem számíthatok rá!! Nem bírtam ki hogy megvárjam amig talákozunk,meg kellett kérdeznem, hogy mit jelentek a számára, meg minden. Erre Ő:

Ő: fontos vagy nekem

Tudnod kell, hogy nem vagyok beléd szerelmes, de nagyon jó veled, viszont kihasználni nem akarlak..

Erre gondoltam magamban hogy jókor mondod ezt basszus..És eldurrant az agyam, elküldtem a kurva annyába és mondtam hogy nekem ez nem jó igy és hogy vége ezt fejezzük be. –MSN-en szakítás-hát ilyen se történt még velem!! És mondta h nem is ért engem mert soha nem volt szó arról hogy ez egy igazi kapcsolat..stb stb (megjegyzem ezt igy 2 hónap után) Mindezt persze msn-en amin amugy is gyűlölök megbeszélni ilyeneket nemhogy véget vetni egy ilyen kapcsolatnak. És ő kb félvállról vette az egészet, 5 percenként néha visszairt aztán mondta h ha ezt akarom és ha nem tud már mit tenni akkor legyen vége..Komolyan nem hittem el hogy hogy lehet valaki ilyen érzéketlen. Mert jó hogyha egyéjszakás kalandba kerülsz valakivel és tisztában vagy azzal hogy az csak szex és más semmi de ez 2 hónap volt! Mi olyan dolgokat éltünk át együtt, hogy az emberben mégiscsak kialakul vmi kötődés, na és persze bizalom!! Mindenesetre örülök hogy véget vetettem a dolognak mert nekem ennél több kell, ő meg szegény sztem most is kétségbeesetten fogja a farkát és gondolkozik hogy most mit fog csinálni..J