Ki mit vágott már hozzá a másikhoz? Én egyszer egy húszforintost, mérges voltam.
 
 
Kedves Szakitos,
 
Elnezest, nincsenek ekezeteim.
Egy regebbi tortenet:
Hosszu 4 eves a vegen mar dogunalmas kapcsolat utan osszejottem egy nagyon porgos izgi pasival, osszekoltozes, porges, az elozo full elllentete, hurrraaaaa.
 
Kozben dolgoztam, a pasi is, es a partykra, porgesekre kolcsonosen elvittuk egymas munkatarsait is, nem csak a baratokat, alakult a nagy nagy csapat, jo tarsasag. Joban voltam a munaktarsaival, a beosztottaival, a titkernoje pl. kifejezetten szimpatizalt velem. Baratkozos csaj volt, ami engem nem zavart, bar nem lett a kedvencem sem.
 
Aztan idovel kiderult, hogy annyira megsem vagyunk osszeilloek pasival, a sok porges jo, de en szerettem hetkoznaponkent otthon olvsani, filmet nezni, vagy csak a kertben fuggoagyazni, amit az en dragam nehezen ertett meg. Az ido megy, es te nem csinalsz semmit, mondta, nem ertem, hogy birod ezt. Ismeritek ezt a paras, hiperaktiv  meggyotort tipust, aki mindent csinal, csak magaval ne kelljen foglalkoznia, mert valami nagy nagy gubanc van a lelkeben? Szoval az ido mult, kapcsolat hult, egeszen addig, amig szavak nelkul is megertettem, hogy ez igy nem megy, a pasi reszerol, de az enyemrol sem, szoval nem fajt a dolog.
 
Pasi nem szolt egy szot sem ( pasik gyavak ), de a nagy szerelem, gyerekeket akarok, stb. utan mintha elvagtak volna, szinte semmi program nem volt kozosen, sem beszed ( a szexrol bezzeg nem akart lemondani ) en meg vartam meg. Aztan egyszer a pasi elutazott uzleti ugyben kulfoldre, es utazasa elott mondtam neki, hogy akkor en elkoltozom. Mire nem szolt semmit, csak makogott valamit, hogy jo. Kerdeztem tole, hogy mit gondol, mivel a problemakrol sose beszeltunk, es szerettem volna tudni, hogy o miket elt meg, vagy hogy zajlott neki ez az egesz, de csak ult kuka modon, nem nagyon jott ki hang a torkan, pislogott a szemuvege mogul. Kerdeztem, nem valasozlt. Latszott rajta, hogy szarul erzi magat, de nem tudott megmukkanni sem, pedig egy kapcsolat lezarasanal masfel ev utan az ember csak var valami kis osszefoglalast. En nagyon ideges lettem, mert mi az, hogy nem beszel, meg szakitani sem lehet vele rendesen, es a kezemben levo pohar ( cska viz volt benne ) repult a falra a feje fole, es a cserepek szallingoztak ala a fejere. Nem lett semmi baja ( sok erosszalu haja volt ) es meg akkor sem szolt semmit, csak gunnyasztott a szeken cserepekkel maga korul, meg a hajaban.
Ezen en rohogogorcsot kaptam, es mentem pakolni. A szakitosmondta lehetne az uvegcserep csorgese? Csirr csorrr???
 
Utozonge: par hettel kesobb az ex titkarnojevel hirtelen otlettol indittatva elutaztunk kulfoldre nyaralni, last minute ut, ahol egy este pasikrol beszeltunk, hogy akkor hogy es mint is lett vege a kapcsolatomnak, es milyen volt az ex, mit szeretett, mit nem, stb. es hogy kinek milyen az idealis pasi kivulrol belulrol. O az en exem 120 %os kepet festette le, amin en mosolyogtam, nagyon atlatszo...
Igen igen, nem sokkal kesobb osszejottek, es mindketto eltunt az eletembol. A csajert kar...
 
Sziasztok,
 
 
Zsoffff