Régebben mindig a hőn imádott visszahívóst küldte, én vettem a piát kaját mindig ha kellett vmi, és ugye a mi lakásunkba voltunk mindig.

A kép innen

A történet elég kusza, több csavaros fordulatos, végén mégis egyedül marad mindenki...

Az egész sztori furcsa, még magam sem értem... február környékén megismerkedtem neten (lehet megkövezni) egy srácot,
{ő 19, én akkor még 18} tehát, msnezgetés, szép tevés, előadta magát, hogy mekkora menő, művészlélek stb.
Tetszett a dolog találkozzunk, de, jó lenne ha vennék egy üveg bort, hogy mégse legyen feszült a hangulat, majd megadja az árát.
Én naív jó legyen..mentem is egyedül a tescoba, a borért.
Találkozás, puszi-puszi - arcra, ölelés, merthogy ő így jónak látja. Szép este volt semmi rámozudulás csak dumálás -ilyen estét még sokat tartottunk, mondván, hogy ő nem akar semmit sem elsietni. ÓÓóóó micsoda lovag ritka az ilyen........
Közbe betöltöttem a 19et nem kaptam tőle semmit (nem is vártam el) meg sem említette, hiszen nem is jártunk. {ugyanígy a névnapomat is átléptük, pedig akkor állítólag már nagy volt a láááv}
Felajánlottam töltsünk el egy estét kettecskén a mi plusz lakásunkban ami üresen áll mindig. Belement, én vettem ismét mindent, mondván majd megadja, nem adta, 'épp' nem volt pénze.
Semmi nem történt, én pedig örültem hogy dejó nem mászik rám egyből..bár soha nem csinált semmit.. több hónapig jártunk fel hetente többször a lakásba, de semmi nem volt.
Közben én beszélgettem a haverjával (18), hogy milyen rossz is nekem...ő feltűnően megértő volt, és hát összegabalyodtunk csókcsatázni 3estére és egy bő délelőttre, dobtam az előző srácot {akivel a járás sose volt kimondva}, mert ugye engem arra tanított az anyukám, hogy játszak nyílt lapokkal.
Szerelmes lettem egyből azonnal ott akkor, aztán jött a fekete leves, msnen lekoptatás, 'bocsi előkerült a régi nőm és újra kezdtük'.
Rosszérzés, önsajnálat, és visszasírtam magam az első sráchoz máig nem értem miért..
Ő ugy gondolta micsoda szerelmem lesz ebből, soha nem volt ilyen figyelmes, sose keresett, most minden megvolt amire vágyhat az ember lánya (szex mondjuk még mindig nem, de mindegy is), de már nem kellett tőle semmi, így elég undorító módon adtam a tudtára, hogy ez ennyi, -a majd rájön magától- megoldást választottam, ritkítottam a találkákat, nem hívtam, nem vettem fel ha hívott. Régebben mindig a hőn imádott visszahívóst küldte, én vettem a piát kaját mindig ha kellett vmi, és ugye a mi lakásunkba voltunk mindig.
Egyszer aludtam nála anyujával bájos köszönésen kívül semmiféle kapcsolatom nem volt, nem mutatott be neki..
Jah, igen a második srác kiszeretett a csajból, ismét rám vadászott, kicsit engedtem neki majd megint benyögte, hogy mást szeret, dupla pofára ejtés.  Az első srác azóta se tudja, hogy kivel is 'csaltam meg' csak a tényt, hogy megtettem.
Nem kértem tőle bocsánatot, nem mondtam neki, hogy sajnálom, ő mégis megbocsájtott.....
Végkifejlet, hármonk közül senkinek sincs kapcsolata, a csábító hetente mást szeret, és akkor undok velem, ha épp nincs senkije akkor nála jobb embert el sem lehet képzelni.