Húha, nem tudjuk eldönteni hogy ez most fake vagy nem fake, talán inkább csak szeretnénk, hogy az legyen. Egy normálisnak tűnő fiúról kiderült egy csomó csúnyaság, de hát a szerelem az szerelem.

16 éves koromban kiszúrt magának egy srác egy nyári táborozás során.Másodszori ránézésre nekem is megtetszett.Édesen követett a kisváros utcáin,aranyos volt,ahogy finoman próbált közeledni, udvarolgatni  a 17 éves srácok bizonytalanságával. Tetszett a tisztaságra törekvő ,finom lelke, akkoriban lázadozó tinédzser énemet pedig külön simogatta,hogy neki is van önálló véleménye, keres,kutat,kérdez,kétkedik,a sok zombie között az egyetlen intellektuális lénynek tűnt,annak ellenére,hogy szakmunkásképzőbe járt ,én pedig egy komoly gimibe.  Én nagyon  önbizalomhiányos kislány voltam és maradtam,ezért nem akartam elhinni,hogy tetszhetem ennek a srácnak, udvarias beszélgetésekben merült ki a dolog,bár én a lelkem legmélyén szerettem volna,ha megölelhetném,mígnem egy parkaban megláttam őt és a későbbi feleségét,amint egymást nyalják -falják,évekkel később pedig külföldi tanulmányutamról hazatérvén láttam őket ,mint kis családocskát, a babájukat büszkén vivő édesapa komoran,szótlanul ült a hosszú úton kerek arcú,világosbarna hajú egérkéje mellett.Mégis boldogságnak hittem,amit látok,az én lelkem akkoriban olyan tiszta volt,hogy őszintén tudott örülni ennek a frigynek, annak ellenére,hogy ez a srác bennem olyan mély emlékeket hagyott az évek során,hogy  villámcsapást éreztem,hacsak Hozzá hasonlót láttam az utcán, remélve,hogy ő az.

Annak a nyárnak az összes szava,színe,illata az agyamba égett.Minden egyes pillanatra pontosan emlékeztem 16 évvel később is,miután egy kudarcba fulladt házasság után felkutattam őt.Kiderült,hogy ő is minden egyes pillanatára emlékszik annak a nyárnak!!!!!!!!!!!!!!Nem,hogy nem feledett,hanem én is az emlékeibe égtem!!!! A szívem repesett a boldogságtól!Kiderült,hogy a házassága két évig sem tartott,gyermeküket pedig idegenekre hagyták.Ez volt az első vészcsengő,amelyet sok-sok követett még,de az én szerelmes szívem nem akarta meghallani,csak feltétel nélkül szerette ezt az embert.Kinyitottam neki a szívem teljesen.Harmincas létemre még romlatlan lélekkel,mindent remélve kezdtem a kapcsolatot.A megismerkedés és a távolság (akkoriban külföldön éltem) miatt leveleztünk.Minden tetszett,amit írt,befelé forduló,vallásos, tiszta lelket tárt elém.Házassságról,gyerekvállalásról esett szó közöttünk.Olyan volt ,mint egy álom.Boldog voltam,úgy igazán.Vele képzeltem el az életem.
 
Próbáltam magam nem zavartatni,amikor arra kért írassam a nevére a lakást,amelyet vennék,ha új életet kezdünk; kimagyarázta,amikor visszautasítottam..-))Gyakran esett közöttünk pénzről szó.Beszélt arról,hogy egy tüdőbetegeket gondozó kórházban dolgozva takarítóként milyen keveset keres,éhezik,miután a gyerektartást befizeti.Akkoriban még megvolt a kinti állásom és azon kaptam magam,hogy pénzt küldök neki egyéb figyelmességek kíséretében,addig,amíg fel nem adom a külföldi életem az ő kedvéért.Rendszeresen jártam haza,hogy jobban megismerjem.Az első találkozásunk csodálatos volt,elmerültem igéző pillantásában teljesen.Megfogant a gyermekünk is,amelyet közösen áhítottunk,ám innentől kezdve váltott sebességet a srác.
Közölte,hogy ő nem szeretné a gyermeket,mert nem tudna neki mindent megadni és különben is nem akar nyomorékot,amiatt,hogy én vérzsírcsökkentőt szedek,menjek tegyem,amit tennem kell. Arról beszélt nekem,hogy ő fél a fiatal nőktől,akik őt gyerekkel zsarolják ezért fekszik össze öregekkel és részesíti előnyben az alkalmi kapcsolatokat,amiben csak sex van,mert őt így nem bántják.Majd benyögte,hogy különben is ő annyira szegény,hogy melegprostiként dolgozik.Masszőr,de az ügyfelei megkérik,hogy nyújtson egy kis extra szolgáltatást és ő nyújt...de férfiaknak csakis pénzért,de egyébként számára mélyebb orgazmust jelent egy férfival való együttlét, nagy kíváncsisággal próbálta ki az élvezetek ezen válfaját,sőt ő nagy örömmel próbál ki többest is,ahol a férfi őt irányítja.
 
Először sokként értek az elmondottak,de továbbra sem múlt az Iránta érzett szerelem. Még a tőle kapott négyféle nemi betegség hatására sem! Igaz, elkezdődött ezzel az ismeretséggel a megrontásom is.Hülyén hangzik,mert felnőtt vagyok,de így érzem.Fájt,hogy egy tisztességes és sebzett férfi álarcát tudja gond nélkül magára ölteni,azért,hogy gyorsabban a szívekbe lopja magát.A sebzettsége a felesége szapulásában merült ki,őt mindenki átveri,megszívatja,hát nem odarohantok átölelni őt,lányok?De azonnal ám!!!!!!!!!!!.-)) Ez egy tuti  csajozós duma!
Persze átlátszó volt,én ettől függetlenül is szerettem,mert részemről tényleg szerelem volt.Az eszem nem kommunikált a szívemmel többé.Tudtam milyen játékot játszik,mégis gyöngéden szerette a szívem. Engem tett sebezhetővé ,kiszolgáltatottá a szerelem.
 
Az utcán a kezemet fogva többször rákacsintott tizenéves lányokra,flörtölt a jelenlétemben,ahol tudott,igen,lányokkal!!!!!!!!!!!!!!! Jól olvastátok!!!!Felháborodott,hogy egy ilyen esemény után nem tudtam oldott lenni és kedves,elmondta,hogy ott a jó nő,ő megkívánja,hát mit tegyen?Különben is a feleségét is azért dobta,mert féltékeny volt és hazudós.Valamint azt látja ezen lányok szemében,hogy megdöbbennek,amiért egy ilyen nőt ,mi nt én vele látnak és jobb,ha tudom róla,hogy ő 8-ból 10 nőt lefektetne.Arra ,hogy nem különösebben válogatós,magam is rájöttem:-))Egyébként az a véleménye,hogy kurvából lesz a legjobb feleség,mert az szokva van ahhoz,hogy a férfit ki kell szolgálni.
 
A homoszexuálisokkal való kapcsolatát próbáltam higgadtan fogadni,bíztattam vállalja fel magát.Ekkor bizonytalanul néha megjegyezte: egy vagyok közületek  lányok, ezzel a szőrtelen testtel....Felpanaszolta,hogy nem tudja miért,de hozzá közelednek a buzik.
 
Többször észrevettem,hogy zavarja a diplomám ,a karrierem és minden alkalmat megragadott,hogy leszólja mindazt,amit elértem...
 
Csodálkoztok ,hogy ezután visszamenekültem a férjemhez? Ekkor jöttek a könnyek,a szerelmes levelek,az érfelvágás kilátásba helyezése,a halálra éheztetés és a többi.
 
Nem vagyok az a fajta ember,aki ezen nevetni tud,megérintettek a könnyei.Innentől kezdve jött egy ötlete : éljünk együtt hárman,majd amikor kinevettem,elkezdett szapulni,hogy én csak azért vagyok a férjemmel ,mert eltart.Valóban,munkanélküli voltam,de nem jövedelemnélküli.Ott bántott,szapult,ahol tudott és módszeresen ,ravaszul szétbombázta a házasságom,szidta a férjem és engem,ahogy a száján kifért,miközben szívhez szóló szavakkal biztosított arról,hogy szeret
 
Fura volt látni egy ennyire elanyagiasult embert,aki bevallja a fia közömbös számára, csak pénzkicsiholás belőle,mint apából az egész történet. A volt felesége csak eltartatni akarta magát vele és a szülei is megfojtják a szeretetükkel,csak kajáért és pénzért jár haza. Legjobb bizalmasa, pótanyukája, E. dumáját pedig csak azért hallgatja,mert kap tőle egy kis potya kaját. Na várjatok csak!!!!!!!!!!!!! Egy felnőtt 34 éves férfinek nincs annyi belső tartása,hogy maga dolgozza fel a dolgait, kell neki  egy Anyuka meg egy pót? Ekkor könnyebbült meg a szívem. Úristen !Ki ez? Tudva azt,hogy mi mindent kap vele egy következő áldozata,újra tudok örülni eljövendő boldogságának,csak már egész más lelkülettel.