Kínos feszengés, de ezt egy idő után felváltja a csókolózás, érzem, hogy tetszem neki. a szex első alkalomhoz képest elég jó.

 

megpróbálom röviden összefoglalni a sztorimat...

én, 27 éves lány, épp próbálok kikeveredni egy két éve húzódó, rettenetes távkapcsolatból. tulajdonképpen már egy éve magányos vagyok, jöhetne valami jó dolog... egyik barátom barátnője felajánlja az expasiját, 31 éves az úr, köztük már minden elmúlt. egyszer találkoztam is a fiúval, tetszettünk egymásnak, mint utóbb kiderült. megadom a számom szabad felhasználásra.
egy hónapig semmi, aztán egyszer csak érkezik egy sms, vicces, kedves hangvételű.
másnap randi, kicsit nyögvenyelősen kezdődik, de végül egy négy órás diskurzus alakul ki. fiú hazakísér, kapuban megcsókol, egész jó, de azért nem élem bele magam.
egy hét néma csönd.
aztán ugyanaz a forgatókönyv, beszélgetés-kapuban csók-egy hét csönd.
úgy gondoltam a harmadik randin történhet valami, a lakásában találom magam egy pohár borral, kínos feszengés, de ezt egy idő után felváltja a csókolózás, érzem, hogy tetszem neki.
a szex első alkalomhoz képest elég jó.
utána fekszünk az ágyban, én hallgatok, várom azt, amit ilyenkor minden nő, simogass kicsit, legalább játszd el, hogy nem csak ennyi volt. ezt szóvá is teszem félig tréfásan.
válasz: -tudod, én elsőre szoktam szerelmes lenni, és te nem ilyen vagy...
oké, itt kellett volna elhúznom haza, de még próbálok beszélgetni.
-milyen lányok a zsánereid?
felsorol egy két színésznőt, majd hozzáteszi: -mostanában a lányok szemöldökét szoktam figyelni, tetszik ha valakinek szép vastag szemöldöke van. a tiéd már majdnem jó...
egy kicsit dühöngtem, de ma már csak nevetek az egészen :)